středa 21. listopadu 2012

TAG 5 kosmetických produktů, bez kterých nemůžu žít.

Ahoj. Pro dnešek jsem si pro Vás připravila článek, lépe řečeno TAG, na který jsem narazila u Petry a Mii. Doufám, že Vás to bude bavit stejně tak, jako mě bavily ty jejich produkty a že Vám takovýhle oddechovější článek udělá radost :)

  1. Pudr. Ten se teď stal každodenním produktem, na který nikdy nezapomenu. Vydrží celý den a já můžu mít dobrý pocit, že se nelesknu jak naleštěný parkety. A navíc krásně voní...
  2. Tvářenka. Já teď používám od Catrice, na kterou jsem psala recenzi tady. Je opravdu krásná, nenápadná, jen se na sluníčku zatřpytíte :) Opravdu vhodná na nošení do školy, kdy si nemůžete dovolit nic moc výraznýho.
  3. Balzám. Od té doby, co jsem si koupila jahodový Fanta LipSmacker se s ním "patlám" každý den. Rty krásně vyživý, voní a dokonce i dobře chutná :D Recenze zde.
  4. Řasenka. Bez tý ani ránu. Ať už se probudíte kdykoli a v jakékoli náladě, řasenka s Vámi dokáže udělat divy. Krásně otevře a zvýrazní oko a pro ty, co nemají řasy tmavé a dlouhé od přírody, je řasenka ideálním řešením. Ale to asi všechny znáte :) Recenze s porovnáním s další řasenkou od Rimmel tady.
  5. No a nakonec voňavka. Stačí taková jemná, ale dodá mi to pocit, že jsem sama sebou a když se mi tím ovoní třeba i šátek nebo šála a já si k ní po celým dni ve škole přičichnu, hned je mi líp. Tahle konkrétně je od Avonu, je taková letní, lehčí, na mě akorát.
Tak to jsou všechny produkty, bez kterých ne že bych nedokázala žít, ale prostě se s nimi cítím líp :) Jak to máte vy? Budu ráda, když v tomto tagu budete pokračovat i vy a mějte se hezky!
Klára

8 komentářů:

  1. Pudr Stay matte je skvělej :) jeden z nejlepších co jsem kdy měla :)

    OdpovědětVymazat
  2. rimmel mám rada a vždy som si chcela kúpiť ten púder :D asi ho vyskúšam

    OdpovědětVymazat
  3. ESL je moje stálice už tak 7 let,dobrá cena a krásně prodlužuje řasy :)S žádnou jinou jsem tak spokojená nebyla :)

    OdpovědětVymazat
  4. Celebre! Taky se sní "cikám" :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pudr je opravdu úžasnej, stále a stále se k němu vracím :)
    Zvu tě k sobě na giveaway :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten puder použivam aj ja stale a nedam dopustit nan :)

    OdpovědětVymazat