sobota 19. ledna 2013

Sleek - paletka Storm

Ahoj! Dneska jsem už konečně úplně bez teploty a jsem oficiálně prohlášená za zdravou! Od Vánoc vlastním úžasnou paletku 12 stínů od značky Sleek, kterou průběžně testuju a na kterou si políčím v dnešní recenzi :) Těšíte se?....

Paletka byla objednaná z e-shopu bestmakeup a přišla krásně zabalená do bublinkové fólie, takže podle mě nebyla možnost rozbití i při neopatrném zacházení na poště.
Samotná paletka je ještě v krabičce, jak můžete vidět v animaci :) Paletka je matně černá, má takový hebký, sametový povrch a nápis Sleek MakeUP je lesklý - to se mi moc líbí!
A teď už k vnitřku paletky. Celkem se uvnitř skrývá 12 stínů o velikosti dvoukoruny (když jsem to poměřovala, tak se mi v jednom tom stínu zasekla a já musela tou paletkou třást vzhůru nohama, než vypadla...) a jsou tam jak světlé odstíny na denní nošení, tak tmavší, se kterými můžete vykouzlit krásný tmavší večerní look. Zároveň je tam veliké zrcátko a pěnový aplikátor.
Jsou tam převážně lesklé, perelťové a třpytivé odstíny, jen tři jsou tam matné, ale to mi vlbec nevadí, já třpytky můžu :)
A teď odstíny zblízka! Nemají žádná pojmenování (alespoň jsem je nikde nenašla).
Všechny stíny jsou opravdu krásně pigmentované. Jen tam dáte prst a už ho máte celý barevný. Je to fakt síla!
Tady je swatch.
Černá je opravdu krásná černá, barvy jsou krásně máslové, malinko práší - ale jen tak, že mám zaprasený to okolí těch stínů... Aplikují se krásně, pěkně se blendí.
Součástí balení je také, jak jsem psala na začátku, pěnový aplikátor, který já osobně nepoužívám, protože mám své essence štětce, ale asi jako nouzovka by to použít šlo :)
No a nakonec výdrž. Je skvělá! Mně stíny bez báze vydrží celý den! A to se mi celkem mastí víčka, ale orpavdu krásně drží na místě, neslévají se a vydrželi mi 15 hodin v kuse. Takže rozhodně palec nahoru!!
Paletka stojí 290,-Kč a určitě bych jí všem doporučila!! Stíny jsou skvělý, drží, pigmentace výborná, nemám co dodat. Minimálně za zkoušku stojí a těm, co by nesedly tyto odstíny má značka Sleek ještě několik dalších barevných variant. Takže určitě mrkněte, jestli Vás něco nezaujme :)
Mějte se krásně a hezký víkend!
P.S.  Musela jsem se z formspringu přestěhovat na ask, protože na formspringu zakázali anonymní otázky. Tak kdyby Vás něco zajímalo, ptejte se tady - http://ask.fm/bigemptywallet.
Klára


4 komentáře:

  1. Paletka vypadá opravdu úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna tuhle barevnou variaci bych asi neužila, ale mám Oh So Specil a jsem neskutečně spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. moc pěkná! děkuju za typ na dobrý shop

    OdpovědětVymazat
  4. tyjo..to by se mi hodilo :D..určitě super dárek
    www.fashiontereza.blog.cz

    OdpovědětVymazat