úterý 12. března 2013

Aplikace v mým nejchytřejším telefonu!

Ahoj!
Dneska jsem si pro vás připravila takový oddychovější článek, ve kterém vám ukážu, jaký aplikace mám stažený v mobilu a tudíž ty, který bych vám mohla doporučit.
Nemám toho staženýho nějaký kvanta, mám tam prostě jen to, co mě baví a co hraju ráda, nebo to prostě využiju - přeci jenom to žere jak baterku tak čas :D
  • Fruit Ninja - bez toho by to opravdu nebylo ono! Když jsem před rokem a kousek dostala tenhle mobil, první, co jsem s nim dělala bylo, že jsem si stáhla Furt Ninju :) Pro ty, kdo to nezná, je to prostě hrozně graficky povedená hra, kde přesekáváte ovoce. Je to strašně vymakaný, to ovoce se ropzrskne, vystříkne i šťáva... Prostě boží :D
  • Angry Birds - taky klasika, co dodat!
  • Angry Birds Space - super! Skvělý nápad a opět je to krásně graficky zpracovaný :)
  • Angry Birds Star Wars - brácha je blázen od Hvězdnejch válek a občas si tohle spolu zahrajem. Je to taky dobrý, takový mix všech Angry Birds dohromady :) A navíc tam maj ty ptáčci převlečky <3 :D Ptáte se, proč nemám i poslední Angry Birds Seasons? Měla jsem, ale pak jsem to dohrála a nedošlo mi, že si to můžu dál aktualizovat a tak jsem to smazala. Tak snad jindy, no.
  • Pou - tak tohle byl u nás ve třídě asi před dvěma měsíci hroznej hit. No a tak jsem si to stáhla taky, abych věděla, co na tom všichni maj. A neni to tak hrozný :) Na začátku máte malýho Poua, který vám roste a vy ho krmíte, hrajete s nim hry, kupujete mu oblečky a je to hrozně rotomilý!
  • Bubble Shooter - Normální střílení kuliček, kdy máte za úkol to, aby vám žádny nezbyly. Doufám, že chápete aspoň trochu, co myslim. Je to super oddychovka, já se sekla na nějakým levelu a ne a ne ho vyhrát. Ale nevybíjí to baterku a zabaví vás to celkem na dlouho :D Takže super náplň na dlouhou chvíli, nebo na dobu, kdy nemůžete usnout...
  • Air Penguin - s roztomilým tučňákem skáčete po krách a nesmíte spadnout do moře, jo a taky jezdíte na želvě, skáčete po hvězdicích a nesmíte skočit žraloku do tlamy. Tičňáka navigujete tím, že nahýbáte telefon a to mě baví - přeci jenom, není to zas tak obvyklý :)
  • Gravity Guy - hra pro jednoho až čtyři hráče. Je to fakt super, když si chcete zahrát něco společně. Tahle hra spočívá v tom, že se musíte udržet "na podlaze, nebo na stropu" a nevyletět do vzduchu, protože na vás nefunguje gravitace. Vcelku zábavný, zvlášť když vyhráváte :)
  • Shazam - úžasná aplikace. Tu musíte mít! Znáte ten pocit, kdy v rádiu slyšíte úžasnou písničku a neznáte její název? Tohle vyřeší váš problém. Prostě si nahrajete kousek písničky a až budete mít možnost připojit se na síť, ono vám to napíše název písničky. Opravdu super aplikace!
  • Anglický a francouzský slovník - co dodat. Snad jen, že ten anglický je fakt povedený - většinou tam má i výslovnost.
  • Stopky - ty jsem si stáhla z jedinýho důvodu a to proto, že když máme zadaný nějaký projekt na ájinu nebo francouzštinu a máme povídat zhruba nějaký určitý čas, tak abych si to mohla stopnout. Toť vše.
  • Cut the Rope - Super hra, která byla až donedávna placená. Je to super roztomilý a zábavný. Myslím, že to by Vám taky nemělo ve vašem chytrém mobilu chybět ;)
No a to je všechno. Doufám, že se Vám článek líbil a budu ráda, když mi vy napíšete nějaké aplikace, které rádi používáte :)
Mějte se krásně!
Klára

8 komentářů:

  1. Jů to je dobrý. Můžu se zeptat, jak sis ty aplikace stáhla? Přes telefon? Nebo sis je stáhla v pc a dala do telefonu? ( popřipadě by mě zajímalo kde) Díky :)
    Jinak u mě na blogu právě probíhá soutěž a já bych tě moc ráda pozvala. http://dullsinea.blogspot.cz/2013/03/soutez.html#comment-form Potěší mě když se zúčastníš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám systém Android, takže se na mobilu připojíš na Google Play a normálně si to stáhneš rovnou do mobilu.

      Vymazat
  2. Máme skoro stejné aplikace :) Ty slovníčky jsou boží - mám anglický a německý, skvěle se hodí na testy O:) a nejlepší na tom je, že k němu není potřeba internet! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám pouze dvě s tebou stejné aplikace :D -> Pou a anglický slovník :DD K mým dalším oblíbeným patří:
    -Ant Smasher (rozmačkávání mravenců)
    -Blogger (na psaní článků)
    -ČT4 Sport (jsem závislá na fotbalu)
    -H&M (je tam veškerý sortiment)
    -Happy Jump (skákající puding)
    -Facebook,Instagram
    -Subway Surfers (nejlepší hra :D skáčes po vlacích)
    -SoundHound (vyhledávání písniček, podle zvuku)
    -Viber (voláš a píšeš sms zadarmo)

    ovšem mou nejoblíbenější je SLENDER MAN :DDD Sbíráš papírky a nesmíš se nechat zabít od slendera.. zabiješ se tím, že se na něj díváš.. jakmile ho uvidíš okamžitě se musíš otočit :D čím více máš papírků, tím víc po tobě jde :D


    Jejda :D trošku delší komentář :DD

    OdpovědětVymazat
  4. nejlepší je POU! to je můj mazlíček :D

    OdpovědětVymazat
  5. Dobré tipy. :D Můžu doporučit jeětě hru Jetpack a nebo Temple Run. A z aplikací pinterest! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nemáš náhodou nějaký tip na slovník česko-francouzský? :D

    OdpovědětVymazat