pátek 3. května 2013

Rychlý lakový tip!

Ahoj!
Představte si, zkusila jsem zapnout počítač a funguje. Po chvíli ale zase začne vrčet, tak ho nechci moc namáhat a stejně půjde chudáček na opravu, potřebuje novej větrák!
No, ale proč píšu tenhle rychločlánek. Po škole jsem si s kamarádkou zaběhla do Tety, protože jsem už hrozně dlouho chtěla fialový třpytivý lak z limitované edice od Gabriella Salvete Stars a někde jsem četla, že už jdou strašně špatně sehnat. Tak jsem sprintovala do Tety a doufala, že tam něco zbylo. A čekal tam na mě! Jediný v celém regálu, poslední barva, poslední kus a zrovna ten můj. Jak já jsem ráda! No a když jsem tam byla, zahlídla jsem nový barvy laků od Rimmel 60 seconds, pak taky ty I ♥ a nový Lycra Pro. Každopádně já mám svůj oblíbený 60 seconds Rose Libertine a teď tam měli celý velký stojan s novýma barvama! A navíc za 35,-Kč. Tak jsem šáhla po klasické červeno-vínové, ale měli tam taky krásný korálový, žlutý, tyrykysový... Člověk by tam utratil majlant! Je těžký neodolat a ještě za tak krásnou cenu!
Takže dnešní článek berte něco jako tip, na co se mrknout a taky jako výzvu k tomu, aby ty, komu se tak strašně zalíbila kolekce Stars od GS nezahálel a utíkal do nejbližší drogérie, protože už je to fakt povyprodaný...

Nesmírně se těším, až si v neděli nalakuju tím fialovým, jsem strašně zvědavá na ten pískový efekt! A rudá klasika mi v mé lakové sbírce chyběla, tak doufám, že se splní mé očekávání a výdrž bude dobrá :) Určitě bude krásně vypadat na nohou... 
Mějte se krásně, já pro dnešek končím :D :)
Pěknej víkend!
Klára

3 komentáře:

  1. mam laky rimmel moc rada, kupodivu mi vydrzi stejne dlouho jako od OPI, i kdyz cena je mnohem nizsi:)
    mimochodem probiha u me giveaway o kozenou kabelku, tak te zvu:)
    krasny vikend
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lak od GS je krásný. U nás jich mají pořád plno, ovšem nějak nemusím celkově třpytivé laky. Jinak Rimmel 6O seconds mám v odstínu 610 Pompous a nedrží mi :-( Takže na tvé doporučení jsem si dneska koupila Lycra Pro. Byl ve slevě za 5O,- Kč, takže jsem ho tam nemohla nechat. Už jich tam totiž moc nebylo. Kdybych zaváhala, už by tam totiž nemusel být za tak skvělou cenu :-)

    OdpovědětVymazat