čtvrtek 12. září 2013

Mé zahraniční YouTube odběry

Ahoj!
Pro dnešek jsem si připravila článek z trošku "jiného soudku". A to o mých oblíbených youtuberech a youtuberek ze zahraničí :) Tak doufám, že se vám článek bude líbit a budu ráda za vaše tipy!



Začala bych tématicky k mému blogu - beauty a fashion youtuberky :)
Myslím, že každá zná Michelle Phan. Je to prostě takový základ :D :) Je moc milá a dotáhla to opravdu daleko! Spolupracovala se značkou Lancome a od nedávna má dokonce svou vlastní značku kosmetiky Em. Její videa jsou super kvalitní a umí vykouzlit opravdu nápadité, i jednoduché denní líčení. Její poslední video se týkalo tutorialu, jak vypadat jak Cara Delevingne a na konci jsem měla doopravdy pusu do "O" :D Určitě stojí za to se na její kanál mrknout.


Další, snad moje úplně nejoblíbenější je britská Zoella. Je vtipná, milá, krásná a prostě strašně sympatická! Vždycky se hrozně těším na její další video :)


Další  britská hlavně beauty youtuberka, která dělá hlavně tutorialy na líčení je Tanya Burr. Vyzařuje z ní hrozně pozitivní energie, je vždycky veselá, ale ne přehnaně!


Poslední, spíš fashion youtuberka je patnáctiletá holka z Ameriky, kterou jsem začla odebírat proto, že mi prostě něčím vlezla pod kůži :D Někdy je na mě až přehnaně americká, takový to "I love those shoes soooo much" nebo tak něco :D Další věc, co mi vadí je, že nepřispívá pravidelně. Jo a je to teda Magnoliaax33.
Žádnou dobrou fotku jsem bohužel nenašla :/ Tak si rozklikněte odkaz ;)

Následujících pět odběrů se nelekejte. Netýkají se ani módy, ani makeupu. Jsou to prostě vtipná videa, skvěle se na ně kouká, jsou to Britové a navíc jsou i hezcí!! :) :D Nebudu je nijak rozpitvávat, jen dám odkazy a fotky, ale určitě alespoň na některý mrkněte, stojí za to! 

JacksGap. Co dodat! Dvě maximálně roztomilý dvojčata - Jack a Finn. Mají super videa, a celkem dost se věnují charitě a různým projektům v zahraničí! Mimochodem, otázka pro vás: Jack, nebo Finn? :D :)


MarcusButlerTV. Uááá!! Božíí :D Je vtipnej, hezkej, má úžasně vtipný videa a umí si udělat srandu sám ze sebe. Já nevim no, snad ze mě po tomhle článku nebudete mít srandu :D Ale útěchou je, že se díky nim zlepšuju v angličtině.... :D Jo a nejde nezbožňovat jeho pozdrav. Heeeloooo!!!


PointlessBlog. Alfie, co dodat. Fakt už ani nevím, co originálního bych ke každýmu napsala :D Asi si na ně udělejte názor sami.


Jim Chapman. Ten mě taky baví, ale o něco míň, než ostatní. Každopádně je to přítel Tanyi Burr, a jsou spolu tak skvělí, že by podle mě bylo škoda ho neodebírat :)


A úplně poslední je Caspar Lee, neboli jihoafrický "borec". :D Někdy mě trošku štve, a někdy mu přes jeho drmolení není rozumět, ale je taky fajn :)


Uff!! Tak tenhle článek mi trval asi hodinu, tak doufám, že se vám zalíbil a dejte mi vědět, jestli jste už někoho znaly a kdo se vám líbí!! :D :))
Mějte se krásně!
Klára

8 komentářů:

  1. Znám úplně všechny a všechny miluju♥♥ Nejvíc asi Zoellu)

    OdpovědětVymazat
  2. znám všechny holky, ale kluky nesleduji vůbec...musím se napravit :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Holky znám všechny, ale moje nejoblíbenější je absolutně Beth alias Macbarbie07

    OdpovědětVymazat
  4. Finn, Finn, the better twin.:-P
    Jináč to máme totožný. Doporučuju i neanglický youtubery, většinu znáš asi z collabů od bitských.;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám rada macbarbie07 :) u mňa nájdeš článok o Benátkach :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny beauty blogerky znám a odebírám ♥ :))
    A pár z těchto hezounků také znám, ale ostatní jdu prozkoumat... :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mam strasne rada Nicole Guerriro :)

    Pozyvam na giveaway o Bielenda balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Další typy na vlogerky :) ThatsHeart, CupcakesandCashmere, essiebutton, BeautyPolice101, Casey Holmes, StilaBabe09, Elle Fowler, EllesGlitterGossip, missglamorazzi, eleventhgorgeous, FleurDeForce, juicystar07, Tati, amarixe, Hayley Segar, MissJenFABULOUS, Haley Cairo, CloudyApples, Shannon Sullivan, From Head To Toe

    OdpovědětVymazat