pátek 25. ledna 2013

Marks & Spencer - Raspberry Lip Butter

Ahoj!
Je pátek, čeká nás víkend a já mám skvělou náladu :) Dneska jsem si pro Vás přichystala recenzi na lip butter, který jsem dostala minulý rok od kámošky k Vánocům. Nosím ho permanentně v tašce do školy, abych ho měla vždy po ruce...

Tato úžasná malinová věc se vždy hodí. Tento balzám by měl chránit naše rty a myslím, že to krásně splňuje. Jak už jsem říkala, dostala jsem ho minulý rok k Vánocům, takže nevím, kolik stojí. Za to ale vím, že dostat malinovou ?vůni, příchuť? bylo moc velký štěstí a potěšení. Balzám fakt úžasně sladce voní a ještě lépe chutná. Proto se pořád musím olizovat i když bych moc neměla. Je to tam dokonce napsaný... :)
Není to jídlo! To se lehko řekne, když máte na něco chuť a tohle je jediný po ruce...
Každopádně. Tento balzám se nanáší prsty, má jemně růžovou barvu, ale na rtech to není vidět. Má jemnou konzistenci a na rtech je moc příjemný. Mám takový pocit, jako by rty nějak provlhčil a i když si ho slíznete, nebo si dáte svačinku, stejně vám tam něco zůstane, minimálně to cítíte, jak se to vpilo do rtů. Třeba sušenky, který jsem před chvílí jedla, to celkem přežilo :)
Třeba teď v zimě jako ochrana před mrazem je to výborný. Minimálně je za dobrý to mít v kabelce, protože to vždycky na tu pusu můžete nějak napatlat :)
Nevím, jestli se to ještě prodává, ale jestli ano, neváhala bych a do Marks & Spencer bych si zašla. Minimálně tahle malinová příchuť je výborná. Kamarádka dostala třešňový, a ten mi voní jako puding :D Takže jsem moc ráda za to svoje.
No to je asi všechno, co bych Vám k tomuto balzámu řekla.
Máte tento balzám doma? Jaký balzám na rty je Váš nej?
Krásný víkend!
Klára

5 komentářů:

  1. jo kdyby to enbylo v kelimku tak to testnu ;) nemaji balzamy i v tube? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak kdyby byla hodná a byla tam zase brzy nekdy a mohla se zeptat a pak mi to sem napsat ;) byla bych mooc rada :) pro me je MaS daleko tak abych vedela :-)

      Vymazat
  2. Vypadá moc dobře. Koukala jsem na jejich tělová másla a pár z nich nádherně voní, tak příště možná na nákupy do M&S.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že nemám rýda kelímková balení :/

    OdpovědětVymazat