čtvrtek 14. února 2013

Miss Sporty - lak na nehty 326

Ahoj!
Mamka si asi před týdnem koupila nový lak od Miss Sporty a nabídla mi, že si ho můžu půjčit. Tak jsem neváhala, a lakovala :) Jestli si pamatujete, už jeden lak od Miss Sporty vlastním a moc s ním spokojená nejsem - psala jsem na něj celkem zápornou recenzi. No tak dneska Vám sdělim mé dojmy z tohoto odstínu...

Je to takováhle růžovo-oranžovo-červená barva, která mi na nehtech spíš připadá jako červená :D Doopravdy zvláštní barva. Kryje ve dvou vrstvách, ale já ty laky od Miss Sporty asi neumim lakovat. Druhá vrstva se mi lakuje celkem špatně a navíc mi dělá, stejně jako u lososovýho, takový černý rýhy. Jestli je to tvrdšém štětečkem, nebo já nevim...
Štěteček je opravdu široký a trvdý, tak nevím, jestli by to mohlo být příčinou těch čar...
Já jsem pak ty dvě vrtvy přelakovala top sealerem od Essence.
Každopádně i přes nadlak se mi po každém dnu špičky ošoupávají a někdy i loupou. Proto musím každý večer dolakovávat a začíná mě to celkem štvát. Můžete to vidět i na fotce, že to není úplně dokonalý - fotila jsem to dneska - čtvrtý den od nalakování.
Na druhou stranu je fakt, že kromě těch špiček lak drží celkem obstojně. Ale já už k Miss Sporty nemám nějak důvěru. Laky mi dělat divný čáry, takže si už asi žádný jiný nekoupim.
Co vy? Jaké máte zkušenosti s laky od Miss Sporty?
Mějte se hezky - zítra je pátek...jupíí!
Klára


5 komentářů:

  1. Na čtvrtý den od nalakováni je to, podle mě, dobré :)... jinak barva zajímavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. krasna jarna farba, moze byt!

    Inak ak ta trapia suche nohy alebo paty super tip tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/krasne-nohy-s-allga-san.html

    OdpovědětVymazat
  3. Mám lak od MS a nemůžu si ho vynachválit!! Rychle zaschnou a příjde mi že (jak jsi i ty psala) celkem dlouho vydrží když to dám do poměru s cenou :)) Možná ti dělá rýhy kvůli tomu štětečku protože u mých laků je celkem měkký a i v jedné vrstvě celkem slušně kryje :))

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tenhle lak vlastním. Kdysi jsem loupání a ošoupání laku brala jako normální věc. Ovšem nedávno jsem si koupila lak od L'Oréalu a HM a to je uplně jiná liga :D Bez ošoupání ti laky vydrží cca. 5-6 dní. Někdy i více. Přísahám bohu, že se k Essence či Miss Sporty už nikdy nevrátím. Ovšem jako co bys chtěla za cenu 29,- Kč. Za L'Oréal jsem platila 99,- Kč/5 ml a za HM 129,- Kč/9 ml.

    P.s. Založila jsem si taky blogspot. Blog už mi nějak leze na nervy. Mohla bys mi s tím trošku pomoct? :D Jaksi s tím ještě moc neumím. Třeba jak tam vložím Top List atd. :D

    OdpovědětVymazat
  5. ten je nádherný :) Milujem koralovú farbu :) Miss sporty je dobrá značka, laky sú kvalitné ja mám rada ešte essence :)

    Budem rada ak si pozreš môj blog, poprípade ak sa ti zapáči pridáš sa k mojim sledovateľom :))

    http://bibischw.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat