čtvrtek 13. června 2013

Colours of the rainbow TAG


Ahoj!
Po delší době si dáme další TAG. Tenhle duhový se mi zalíbil hned, jak jsem ho viděla poprvé a v posledních dnech se u nás taky celkem rozšířil, tak doufám, že vám nebude vadit si ho přečíst i tady u mě :) Vybrala jsem tedy od každé barvy duhy jeden produkt (kromě fialové) a stručně ho popíšu... Tak se do toho asi dáme, co? 

Nebudu to brát popořadě, začnu prostě zelenou :D Jako zástupce týhle jarní barvičky jsem vybrala krém na ruce, bez kterýho bych asi neusla. Používám ho totiž pravidelně před psaním :) Není nijak drahý a svou funkci splňuje, dle mého názoru, perfektně. Ruce jsou po něm krásně jemné a hladké, vyživené a voňavé.
Modrá (je dobrá). Vybrala jsem zvlhčující sérum od Balea. Máme s mamkou už druhý balení a nemůžem si ho vynachválit. Psala jsem na něj celkem obsáhlou recenzi, tak kdyby vám zajímalo něco víc, mrkněte sem.
Následuje fialová. Jedině u týhle barvy jsem vybrala dva zástupce, protože mám oba dva velmi oblíbený, a přeci jenom, fialová může mít hodně odstínů, ne? :) Světký odstín zastupuje šeříkový lak od Rimmel Lycra Pro, ještě z té staré kolekce. Sehnala jsem ho ve slevě za 50,-Kč a jsem s ním velmi spokojená. Vydrží tak těch šest dnů! Jediná nevýhoda je, že jak je to světlá barva, tak k plnému krytí jsou potřeba čtyři vrstvy (tenké). No a tmavší odstín fialové zastupuje všem blogerkám známý pískový lak od GS. Je fakt úža a asi nikdy mě neomrzí :)
Poslední produkt na této fotce je růžový Color Whisper od Maybelline v odstínu 130 Pink Possibilities. Tenhle odstín mi ze všech mých CW vyhovuje nejvíc a od té doby, co ho mám, ho používám snad denně. O všech třech CW, který mám doma, jsem psala mega recenzi tady



No a máme tu poslední tři barvy. První je červená. Pro tuto barvu jsem vybrala červeno-vínový lak od Rimmel. Bohužel jsem ho zatím nevyzkoušela, protože si ho nechávám na léto na nohy (a to už snad přichází). Zatím jsem ho jen tak narychlo dala na jeden prst a vypadá fakt krásně, kryje už v jedný vrstvě :) Až ho ozkouším, určitě sem dám recenzi!
To byste nevěřily, jaký problém byl u mě doma najít něco oranžovýho. Normálně vůbec nic (asi to bude taky tím, že oranžový moc neholduju). Takže nakonec jsem šáhla po mém momentálním šampónu od Timotei, který má takovou oranžovo-růžovou barvu, tak snad mi to prominete. Jinak k samotnýmu šampónu. Nemám na šampóny nějaký extra požadavky, snad jen to, aby se mi po nich vlasy nemastily příliš brzo, a to tenhle splňuje. Poslední dobou se také snažím si vybírat šampóny bez silikonů, no tak nevim, jestli to k něčemu je...
Poslední barva duhy je žlutá. Po tomto produktu jsem šáhla okamžitě! Je to řasenka Colossal Volume od Maybelline a jsem s ní opravdu moc spokojená! Až i vyschne, láká mě ta Rocket, tak uvidíme, kdy se k ní dostanu. Koho by zajímalo něco víc o tomto zázraku (i když vím, že někomu nevyhovuje) mrkněte sem.

Tímto pro mě tento tag končí, já doufám, že se vám zalíbil a že v něm budete pokračovat! Kdyžtak mi dejte do komentářů váš článek, nebo video a já se moc ráda podívám :)
Mějte se krásně!
Klára

5 komentářů:

  1. Krásné :)) Já jsem se zrovna chystala ho natočit :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tento tag je supr. Nejvíc se mi líbí asi yellow - Maybelline řasenky jsou obecně dobré :)..
    Možná takový tag taky udělám..
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já ho mám taky napsaný, vyfotila jsem víc věcí na jednu barvu :) Máš ho hezky zpracovaný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný! Já ho zveřejnila dneska :D

    OdpovědětVymazat
  5. Super TAG! Zkoušela jsem video ale mělo tak hodinu...:( :D

    OdpovědětVymazat