středa 12. června 2013

DIY Galaxy T-shirt

Ahoj!
Už asi rok mám doma barvy na textil a už několikrát jsem je využila a moc mě to bavilo. Poslední dobou jsem je kvůli nedostatku času zanedbávala, ale včera mě popadla kreativní nálada a tak jsem je po dlouhé době opět vytáhla :) Zajela jsem si do Takka pro jednoduché bílé tričko za stovku a už to jelo! Velmi mě zaujal "vesmírný" potisk na tričkách, ale nějak jsem nenarazila v obchodech na žádný, který by mě zaujal. No a tak jsem si udělala svůj vlastní :) Moc mě to bavilo, já jsem takový kreativní a výtvarně založený člověk... O to víc mě potěšil výsledek! Ale posuďte samy ;)


A takhle vypadala má technika - celý jsem si to oblepila páskou, abych se nemusela stresovat s těma okrajema. Pak jsem si namíchala různý barvy a houbičkou jsem je "vťupkávala" do trička. No a nakonec jsem špejlí a bílou barvu nakreslila hvězdičky. Úplně nakonec jsem opatrně sloupla pásku a nechala barvy zaschnout. Pak už je jen musím zažehlit a hurá - máme hotovo!
Máte doma barvy na textil? Co vyrábíte nejraději? :)
Klára

6 komentářů:

  1. Wow! to vypadá úžasně :) Já kdysi také dělala DIY věci, ale pak jsem nějaqk zlenmivěla - došly mi barvy a já se ne a ne dokopovat koupit si nové :D

    OdpovědětVymazat
  2. Díky všem za milé komentáře!

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný triko, seš dobrá :)! Galaxy vzor miluju :).
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, vypadá to opravdu úžasně !!! :))

    OdpovědětVymazat