čtvrtek 6. června 2013

Novinky od COLORAMA a moje úlovky


Ahoj!
Malou maturitu z češtiny a z matiky mám za sebou a tak už to mám o něco volnější :) Nevím, jak to dopadne, každopádně jsem ráda, že už se nebudu muset stresovat.

Dneska tu mám slíbený článek s mýma úlovkama od Maybelline - Colorama.
Colorama si pro nás připravila nové odstíny laků, oční stíny, lesky na rty a tvářenky - alespoň toho jsem si všimla v drogérii. Jestli o tom víte něco víc, dejte do komentářů váš dodatek ;)
Mně moje úlovky hlídá plyšový oslík, co vám? :)
Neodolala jsem barbí-cukrová vata-svítivě růžovýmu laku na nehty. Moc se těším, až ho příští týden vyzkouším! A pak jsem šáhla po cihlovo-korálové tvářence v odstínu 301 se zlatým shimmerem. Vypadá krásně a hodí se snad pro všechny typy pleti :) 
Těch laků je od této značky fakt spousta! Líbilo se mi jich několik a nemohla jsem se pořádně rozhodnout. Jinak mám pro vás takový malý tip! Do 30.6. je v Rossmannu akce právě na Coloramu 1+1. Takže levnější máte zdarma a to se podle mě dost vyplatí. Tak jestli vás tato značka láká, tohle je dobrý tip, jak ušetřit ;)
Tak a to je pro dnešek všechno, bylo to jen takový krátký, já vím, ale potřebuju si nějak odpočinout, tak si jdu zasednout s knížkou do měkkoučkýho křesla :))
Mějte se krásně!
Klára

5 komentářů: