středa 4. září 2013

Gabriella Salvete Stars - 07 Princess |RECENZE|

Ahoj!
Dneska byl pro mě celkem dlouhý den. Po škole jsem byla s kamarádkama nakupovat, ale řeknu vám, že mě v obchodech nic moc nezaujalo. Jen jsem si koupila drobnost v Nanu Nana. Jo a pak Magnum McFlurry v Mekáči :D
Ale k dnešnímu článku. Bude to recenze na krásný světle růžový pískový lak od Gabriella Salvete, který jsem měla na nehtech v Itálii (ach, jak dávno) a teprve teď se na něho dostala řada :)

Jakmile jsem se dozvěděla o přidání nových čtyř barev do kolekce Stars, tohle byla ta první "must have". Je to prostě úžasná žvejkačkově-cukrovo vatová barva se světle modrým shimmerem a jemným pískovým efektem.



Pro plné krytí jsem musela dát tři tenčí vrstvy. Nelakoval se úplně lehce, ale s troškou cviku se to určitě poddá :) Opět jako u všech pískových laků jsem po zaschnutí musela trošku opilovat špičky se zbytky "písku".


Lak mi vydržel pět dnů bez oprýskání! Ale tak po třetím dnu už se trošku začal ošoupávat ten pískový efekt, takže ke konci týdne už skoro nebyl ten efekt znát.



Mě osobně se opravdu moc líbí a můžu ho jenom doporučit! Navíc takováhle světlounce růžová mi zrovna chyběla v lakové sbírce, takže spokojenost největší :))
Máte ho taky? Nebo jste si oblíbily jiné odstíny pískových laků? A nebo vás tento efekt vůbec nezaujal?
Mějte se krásně! Já jsem zítra až do čtyr ve škole :( Tak snad to přežiju, přes prázdniny člověk vyjde ze cviku!
Klára

5 komentářů:

  1. Já mám tento lak v odstínu Lila a taky je úplně úžasný :33

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho mám a hrozně mi vyhovuje♥♥

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem si ho pořídila a ještě jeho tmavšího bráchu. Ale pořád nějak nevím, jestli mi ten pískový efekt přijde spíše zajímavý nebo spíše odpudivý. Musím ho zase nalakovat, abych se rozhodla ;).

    OdpovědětVymazat
  4. já mám čtyři (tento, malinový, lila a korálový) a tento mám moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat