úterý 4. února 2014

Porovnání pískových laků: Gabriella Salvete Stars VS. Rimmel Space Dust

Ahoj!
Dnešní článek bude podle mě velmi zajímavý, protože se bude týkat pískových laků, které já rozhodně MŮŽU, no a doufám, že vás to už nenudí :) Ale i tak si myslím, že tohle by mohlo být takové zpestření.
Jelikož jsem k Vánocům dostala nový odstín pískového laku od GS, Brown Sugar, který se velmi podobá Auroře od Rimmelu, rozhodla jsem se je porovnat! A takhle si oba dva vedly.


Toto porovnání se týká laků Gabriella Salvete Stars - 16 Brown Sugar a Rimmel Space Dust 003 Aurora


Abych řekla pravdu hned na začátku. Opravdu v nich není rozdíl. Ale fakt jako žádný :D Přijde mi, že to prostě jen nalili do dvou různých lahviček s různým štětečkem a za jinou cenu...
Třpytky jsou stejné, odstín taky.




Lakují se stejně dobře, kryjí ve dvou vrstvách, schnou stejně rychle.
Jediný rozdíl, který jsem našla je, že Gabriella Salvete se spíše ošoupává, rychleji se zjemní pískový efekt, kdežto Rimmel se spíš odštipuje v rozích nehtů a textura zůstává déle.





Rozdíl je ovšem v množství a ceně. GS je 11 ml a stojí 90,-Kč. Rimmelu je 8 ml a stojí tuším kolem 60,- Kč. 
Takže je podle mě jen na vás, jestli chcete mít doma o 3 ml víc jednoho laku, protože se od sebe opravdu nijak markantně neliší :)

Jaké máte zkušenosti Vy? Líbil se vám článek?
Klára

3 komentáře:

  1. Pieskový lak chcem vyskúšať už dlhšie, ale nad tým od GS som trochu váhala. Pravdepodobne si teda teraz kúpim ten od Rimmelu. Vyzerajú naozaj rovnako, je to až neuveriteľné :D. A článok samozrejme pekný :).

    OdpovědětVymazat
  2. Od Rimmelu mám právě Auroru. Dala jsem jí přednost zejména kvůli štětečku, který je mnohem pevnější než u Gábiny a lépe se s ním pracuje. Tento lak je mým zimním favoritem a všem ho doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Od Rimmelu mám Auroru a trošku jsem se o ní rozepsala tady http://beechicblog.blogspot.cz/2013/12/hvezdny-prach-od-rimmel-london.html . Od Gábiny mám sice jiný odstín - Lila, ale nějaký rozdíl jsem tam vypozorovala. Pískové laky od GS mi přijdou po zaschnutí na dotek o něco méně drsné než Rimmel.

    OdpovědětVymazat