neděle 13. ledna 2013

Mini drugstore wishlist

Ahoj!
Dneska mám pro Vás jen takový oddychovější článek a pro mě je to zároveň takový shrnutí, co si plánuju v nejbližší době koupit v drogérii. Samozřejmě bych si toho chtěla koupit mnohem víc, ale krotím se! Doufám, že se udržím a nic jinýho si nekoupim :D :)
Řasenka mi pomalu vysychá a já pokukuju po téhle vychvalované a levné. Zatím mám zkušenost jen s řasenkami od Rimmel, tak jsem moc zvědavá!
Nutně potřebuju nějaký dobře krycí korektor. Někdy v prosinci mi upadl ten korektor Lavera ze SenzaBoxu a celej se rozkřáp, takže od té doby jsem žádný korektor neměla. Na tenhle jsem taky slyšela jen dobré ohlasy, takže to je prostě must have.
No a nakonec gel na obočí od Alverde. Vždycky si ráno obočí učešu, je krásný. Když se ve škole kouknu do zrcadla mám ho úplně jiný, než ráno, takže si ho zas uhladim a tak to jde dokola. Až jsem si řekla, že bych přeci jen mohla investovat do tohoto gelu na obočí, který by snad můj problém vyřešil... Tak uvidíme :)

Tak to je celý můj mini wishlist. Máte něco, co si chcete, nebo "musíte" koupit? Používáte některý z těchto výrobků? Jaké s nimi máte zkušenosti?
Budu ráda za každý názor.
Hezký zbytek víkendu!
P.S. Taky Vám nejdou nahrávat obrázky z počítače rovnou do článku?
Klára

6 komentářů:

  1. O řasence jsem slyšela od hodně lidí, že je moc dobrá :). a ten korektor/make up mám a nestežuju si :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš super blog, jsem u tebe poprvé a moc se mi tu líbí, sleduju :)

    OdpovědětVymazat
  3. tahle řasenka je skvělá, když na ní používáš jinej kartáček :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já na ten gel na obočí koukala dneska, je ve dvou odstínech, ale bojím se, že ten pro tmavovlásky, což já jsem, bude na mě moc tmavý... :/ a zaplatit 80 korun na něco, co nepoužiju? :( nevím, asi mi stačí moje tužka od Catrice...

    OdpovědětVymazat
  5. já tu řasenku mám a byla vážně dobrá. Teď mi došla, ale koupím si na zkoušku zase nějakou jinou asi. Dostala jsem teď jednu v Ladyboxu, takže jsem ráda. Jinak make-up používám taky od dermacolu, ale takový s pumpičkou a korektor zásadně od maybelline!

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenka neslepuje řasy což je super ale nedodá tolik na objemu..
    Také mám napsaný svůj wishlist :D a kolikrát si koupím něco jiného než mám napsaného :-)
    Já si chci také koupit nějakou řasenku, make-up a černou fixu

    www.fashiontereza.blog.cz

    OdpovědětVymazat