neděle 27. ledna 2013

Oblíbené seriály

Ahoj! Teď jsem přišla z venku a jsem celkem vymrzlá... Ale pořídila jsem si nový lak! V DMku mají některé odstíny laků Essence slevu, takže vyjde na 30Kč. Vybrala jsem si nude barvu, kterou jsem měla, ještě když byly u Essence ty starý obaly, ale totálně zhoustnul, takže letěl do koše :) Už se těším, až ho dneska nalakuju!
No a pro dnešek jsem si pro Vás připravila článek o tom, na jaké seriály se ráda kouknu, když si chci odpočinout, ale zároveň jsem jejich fanoušek, takže nový díl musím vidět co nejdřív...

  • Pretty Little Liars - ve zkratce je to o čtyřech kamarádkách, kterým umřela jedna z party a od té doby jim chodí výhružné zprávy od -A, která je vydírá a má na ně různá tajemství...
    Opravu suprovej seriál - myslím, že každému se alespoň trošku zalíbí. Teď pomalu končí třetí série, takže máte co dohánět :)
  • The Vampire Diaries - jen pro ty, kteří nejsou přesyceni upírama. A nejen jimi :D Každopádně si myslím, že je to povedený seriál, už má čtyři série. Natočeno podle knih od L.J. Smith. Dvě série dávali minulý rok na Nově, ale byly česky a bylo to strašný!
  • The Carrie Diaries - začala jsem na to koukat včera, a je to novinka, má to pouze dva díly. Myslím, že to bude spíše oddychový seriál, bez nějakých extra zápletek, ale uvidíme :) Začáteční díly se mi líbily... Ale bude asi spíš pro nás teenagery :D :)

Sledujete nějaký z těchto seriálů? Jaký se Vám líbí nejvíc? Budu ráda za nějaké nové tipy :)
Mějte se hezky!
P.S. Celý dopoledne jsem předělávala štítky, aby byly články, co nejpřesnější a vy byste měli co nejlehčí hledání. Líbí? Jo a taky uvažuju o změně designu. Já vím, zase, ale ě to vždycky hrozně rychle omrzí :D :)
Klára

8 komentářů:

  1. Z těhle tří momentálně žádný nesleduju, ale chystám se na Carrie. Já teď momentálně sleduju HIMYM a pak hlavně britský panel show. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Carrie Diaries mám stejný názor jako ty :) přijemně si u toho odpočinu,ale starší ročníky se v tom asi moc nenajdou :D

    OdpovědětVymazat
  3. The Carrie diaries sleduju taky a zatím je to docela super, tak uvidíme, jak se to rozvine dál:)

    howtobedivine.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. The Carrie Diaries sleduji také, je to asi první seriál, který začínám sledovat v tu dobu, kdy běží v USA, vždycky jinak koukám na seriály se zpožděním...je pravda, že zápletek tam asi moc nebude, ale čas mezi učením se s tím pěkně vyplní :-))

    GIVEAWAY o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
  5. Já sleduji The Vampire Diaries, je to moje závislost:)), ale chystám se už nějakou dobu na Pretty Little Liars:)

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.facebook.com/pages/Pretty-little-liars-SKCZ/153288048156551?ref=hl

    OdpovědětVymazat
  7. Už se někdy musím kouknout na The Carrie Diaries:) Lhářky a upíry mám také ráda :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduji deníky a děsím se posledního dílu, bude mi to chybět.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat