pátek 1. února 2013

BaluBunny.com

Ahoj!
Dneska mám pro článek o jednom internetovém obchodě s ručně vyráběnými šperky, se kterým jsem začla spolupracovat :)
BaluBunny založila jedna šikovná slečna, která vyrábí tyto originální šperky ze dřeva. Proto jsou krásně propracované, ale neuvěřitelně lehké! Má na výběr nespočet náhrdelníků, náramků, prstýnků, brožů, náušnic... a dokonce vyrábí i samolepky :). U každého výrobku si můžete vybrat z několika barevných provedení. No a co je mi nejvíc sympatický je, že když se vám náhodou nezalíbí něco z jejího sortimentu, dá vám možnost vymyslet si svojí vlastní věc a ona vám ji vyrobí. Tak jsem si to např. usmyslela já, že by se mi líbila nějaká Eiffelovka. No a přišla mi tahle úžasná, přesně tak, jak jsem si jí představovala!
A navíc mi ještě přišel prstýnek, který je opravdu zajímavý - hodil by se při nějaký sebeobraně :D :) Ne, líbí se mi moc :))
A nakonec jsem rozbalila ještě jeden náhrdelník - krásný strom! Na krk mi přijde možná až moc veliký, ale v pokoji se bude vyjímat krásně :)
Takže určitě koukněte na Balubunny a napište mi, co se Vám líbí!
Mějte se krásně!
Klára

4 komentáře:

  1. Krásné, krásné a ještě jednou krásné! ^^
    Jen bych se chtěla zeptat: nemyslíš si, že by se tyhle šperky mohly dát lehce zlomit? Byla to moje první myšlenka při pohledu na jinak naprosto dokonalý prstýnek s parohy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě se bude muset dávat pozor, přeci jenom je to tenký, ale myslím, že něco by to mělo vydržet :)

      Vymazat
  2. Vážně originální kousky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná inspirace, jdu to prozkoumat, líbí se mi i ty obrázky.

    OdpovědětVymazat