sobota 8. června 2013

Essence - limitovaná edice Me & My Ice Cream

Ahoooooj!
Nedávno mi ve škole kamarádka ukazovala novou limitku od Essence, která mě hned na první pohled zaujala. Hold to jsem já na ty jemný pastelový barvy :) Měla by tu být někdy v červenci a tak jsem se rozhodla, že se s Vámi o tu krásu podělím!


  • Zapečené stíny - Moc se mi líbí ty barvy, zemité, neutrální - něco pro mě! Mrknu se na ně, minimálně na obrázku vypadají krásně, nemyslíte?
  • Tři balzámy na rty s třemi různými příchutěmi a navíc obsahující bambucké máslo a jojobový olej! Balzámy by měly být vanilkové, meruňkové a mátové.
  • Krémová tvářenka. Zdá se mi, že v poslední době dávají do limitek pouze krémové tvářenky. Já nevím, ale přijde mi, že kdyby tam dali normální pudrové, měly by větší úspěch... Ale možná je to jen můj názor a ostatní mají krémové tvářenky rády :)
  • Rozjasňující perly - ty si myslím, že každou zaujmou nejvíc a budou pryč úplně nejdřív. Vypadají nádherně a určitě by byla radost je používat. Jen pro to, jak jsou roztomilý :D :)
  • Klasické laky na nehty, které nechybí v žádné LE. Každopádně barvičky se mi moc líbí, tak uvidíme, jak budou vypadat v reálu...
  • Nálepky na nehty s "kaviárovým" efektem. No nevím, jak to bude fungovat a pasovat na nehty, každopádně tomu, komu se to povede se asi poklonim :D 
  • No a poslední kousek jsou vlhčené ubrousky na ruce s vůní jahodové zmrzliny. Myslím, že je chytrý dát do letní limitky vlhčené ubrousky, protože zvlášť v parném dni je osvěžující si otřít ruce do vlhčenýho ubrousku (když ovšem není k dispozici voda, nebo v lepším případě bazén). Už je vidím v plážové tašce!
Tak to je celá tahle limitka. Zalíbilo se Vám něco? Já tuhle limitku považuju za fakt povedenou a těším se, až jí uvidím naživo :)
Mějte se krásně!
Klára

4 komentáře:

  1. i mně se tato limitka opravdu moc líbí:) nejvíce konktrétně oční stíny a samozřejmě perličky, ale moc nepočítám s tím, že bych je sehnala.. po této limitce se pravděpodobně jen zapráší..

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že si stihnu koupit ty perličky dříve, než je vyprodají. Jak píšeš, budou pryč určitě jako první :/

    OdpovědětVymazat
  3. Perličky, tvářenka a stíny. Ty bych NUTNĚ potřebovala ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Je krásná, na mě ale moc světlá

    OdpovědětVymazat