středa 24. července 2013

-30% v Rossmannu v ČB a další informace

Ahoj!
Po celkem dlouhý době jsem se konečně dokopala k tomu vám napsat :) Ještě než se rozepíšu, bych chtěla poděkovat Rendy za možnost být v jejím článku ,,Ukaž nám svůj blog", díky kterému jsem získala další milé čtenáře, což vždy potěší. A teď už teda k tomu, co se u mě děje. 
Už od začátku prádzdnin jsem mimo Prahu a užívám si venkova. Počasí zatím vychází krásně (ťuk, ťuk) a já už jsem celkem slušně opálená, což má za výsledek to, že všechno, co se týče kosmetiky je na mě strašně světlý. Korektor, pudr, bronzer, tvářenka... Jediný plus, co jsem zatím objevila, je to, že jsem se odhodlala nosit takový tmavě růžový lesk od essence, který teda používám denně. Články byly do minulýho týdne přednastavený, ale teď už v zásobe nic nemám, takže přispívat budu méně často. 
No a teď k nadpisu. Včera jsme si s babičkou a s dědou udělali výlet do Krumlova a cestou zpátky jsme zajeli do Budějovic. Šli jsme na náměstí a v tom jsem uviděla Rossmann! Tak zavelím a jde se dovnitř :D Chtěla jsem dva nové odsítny pískových laků od GS (ty dva růžové), protože v Praze už jsou beznadějně vyprodaný... Ale co se nestalo. Vidím, že likvidují prodejnu a tak je na vše 30% sleva. Moje šance hned uhasly, protože všechny stojan byly úplně vybrakovaný :( A GS jakbysmet. Jediný, co jsem ulovila a zaujalo mě, je balzám na rty z kolekce essence Me and My Ice Cream, jinak už tam nic nebylo...
Vzala jsem si ten béžový (ve skutečnosti je světle žlutý). Neměla jsem grády na to, dávat si na pusu něco modrýho, nebo fialovýho, i když to asi vůbec není pigmentovaný. Co jsem po pár použitích zjistila je, že je moc příjemný, pěkně hydratuje a celke pěkně voní. Víc vám řeknu až to pořádně prozkouším... Celkem se slevou mě vyšel asi na třicet korun, takže supr čupr. Takže tuhle prodejnu bych vám doporučila asi jen, jestli potřebujete něco mimo dekorativní kosmetiku. Měli tam ještě dost šampónů, barev na vlasy, krémů... 
No a to je asi všechno. Ještě poslední otázka na vás. Nevíte, kde by ještě mohli mít ty Gabriella Salvete laky? A koupily jste si nějaký nový odstín?
Mějte se krásně, užívejte si léto a vzhůru někam na koupaliště!!
Klára

5 komentářů:

  1. Já mám ten fialovej a je to pěkně smradlavej šmejd:)

    OdpovědětVymazat
  2. Není vůbec zač :) Doufám, že se počet čtenářů bude i nadále zvyšovat a tvůj blog si oblíbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. To si děláš srandu, kam já budu od září zase po škole chodit, když mi likvidují Rossmann :( M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :( to je mi líto, každopádně u nich na facebooku jsem viděla, že jí jen přesunou někam jinam, tak to sleduj a snad to nebudeš mít daleko... :)

      Vymazat
  4. Ja jsem si ten ruzovy piskovy GS koupila v Rossmannovi na Ohrade na Praze 3, ten Rossmann je tam hrozne malej a ani jsem je tam necekala, ale prekvapil :) A.

    OdpovědětVymazat