středa 10. července 2013

Štětec na pudr Ebelin |RECENZE|

Čáááu!
Už před delší dobou jsem si koupila nový štětec na pudr v DMku od značky Ebelin. A teď nadešel ten správný čas na to, mrknout se na něj trošku podrobněji :)

Štětec sám o sobě je celkem velký. Má holčičí růžovo-fialovou rukojeť a bílo-hnědo-šedé chlupy. Jsou syntetické a superextramegamoc jemný! Je radost si s ním nanášet pudr, je to jako jemné pohlazení. Chlupy z něho nevypadávají ani nikde netrčí a za 169,- Kč je fakt super!



Štětec má celkem dost chlupů, ale úplně hutný taky není. Ale na pudr to není potřeba. Na animaci jsem se snažila, aby bylo vidět, jak moc je ohebný... Tak snad z toho něco poznáte :)


Myslím, že tohle je zaručeně nejlepší drogérkový štětec, který můžeme v našich drogériích sehnat. Stojí 169,- korun, což si myslím, že za tuto kvalitu je super cena. V této "kolekci" je ještě štětec na tvářenku a makeup, tak si možná ještě pořídím ten tvářenkový, ten stojí myslím 130 korun...
Rozhodně doporučuju si ho pořídit, neprohloupíte!
Máte někdo tento štětec? Nebo jiný z této kolekce?
Mějte se překrásně :)
Klára

5 komentářů:

  1. Já mám na pudr štětec z Avonu.. Je úplně úžasný <3 :D Jinak všechn ostatní na sebe matlám houbičkami :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám, ale několikrát jsem na něj koukala... ale pak mi bylo tak nějak líto dát za něj skoro 200... radši jsem si řekla, že si objednám nějakou lepší značku z netu, která výjde asi tak 400 a mám jistotu, že to bude dobrý... tím neříkám, že je tenhle ebelin špatný...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá opravdu kvalitně :) nikdy jsem ho v Dm neviděla, ale jak na něj narazím, bude můj :-) díky za článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. U nás ho mají,koukala jsem na něj už dříve a stále se rozhodovala,teď už tedy nemusím...(a díky).

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tento štětec mám a je skvělý! :)

    OdpovědětVymazat