pátek 20. září 2013

Gabriella Salvete Stars - 05 Raspberry |RECENZE|

Ahoj!
Po dlouhém týdnu je konečně pátek a s ním přicházím s recenzí na poslední pískový lak od GS. Možná už vás i nudí, takže slibuju, že tohle je fakt poslední :) (i když se mi ještě líbí ten modrý, tak možná někdy...)

Už se o těchto lakách nebudu nějak moc rozepisovat. Všechny mi ostatně přijdou svými vlastnostmi celkem podobné: vydrží 3-4 dny bez porušení, pak se pískový efekt trošku ošoupe, kryjí ve 2-3 vrstvách a schnou vcelku rychle. 
Co je ovšem na tomto odstínu zajímavé je, že nemá třpytky, ale takovou lesklou perleť. Tím pádem je svým způsobem jedinečný :) Jo a barva je fakt krásně malinová! :)) Jinak nemám, co bych mu vytkla. Takže teď už jen pár fotek.



Tady na té fotce je ta perleť perfektně vidět :)



Mimochodem Malinu jsem doplnila lesklým lakem od Rimmelu Salon Pro a to odstín 701 Jazz Punk.
Tak a to je všechno! Mějte se krásně, užijte si víkend a určitě mi dejte vědět, jestli máte tenhle odstín doma a jak jste s ním spokojený :))
Klára

4 komentáře:

  1. mám ho doma také.. a zatím na nalakování ještě čeká. myslím, že GS se povedly i lepší odstíny.. tenhle beru jako jeden z těch slabších, ale i tak jsem ho prostě musela mít:) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě je to super letní odstín, díky výdrži si tento lak beru ráda na cesty, neoprýská se, a kdyžtak stačí nahodit jen další vrstvu. Je skoro až neonový, to na tvých fotkách nevynikne, nevím, jestli je to mým monitorem, nebo jsi nanesla jen jednu vrstvu, každopádně naživo je mnohem hezčí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, je až do neonova :) Mám dvě vrstvy, ale bohužel foťák ty neonky celkem špatně chytá :/

      Vymazat