pondělí 23. září 2013

Maybelline Color Tattoo - 65 Pink Gold |RECENZE|

Ahoj!
Řeknu vám, že škola a předělávání pokoje mě celkem dost vyčerpává! Před chvílí jsme zrovna dosložili pohovku :P Jo a taky se v neděli chystám poprvé do tanečních!! Moc se těšim, ale zároveň jsem taky dost nervózní! Chystáte se taky, nebo to už máte za sebou? A jaké to bylo? :)
Konec tlachání - jdeme na recenzi!
Abych pravdu řekla, tyhle krásný Color Tattoo nejsou (bohužel) moje, ale mé mamky. Ale ta je tak moc milá, že si je můžu kdykoli půjčit, takže mi to zas tak moc nevadí :) Doporučila jsem je mamce proto, že mi kradla můj růžový stín z paletky Sleek a už mi to trošku lezlo na nervy (už je ho tam nejmíň! :D), takže jsem to vyřešila takhle.


Myslím, že tenhle odstín se už stal celkem populárním a já ho svou recenzí opět nemůžu pohanit. Nevím, jak je to možný, ale je ještě krémovější jak moje nejoblíbenější On and On Bronze! Je uplně bombastický! 



Nanáším ho prstem - podle mě je to nejpohodlnější a dosáhne se největšího efektu :)
V jedné slabší vrstvě je spíše perleťový s náznakem do růžova a když se dá silnější vrstva, nebo dvě, je z toho krásný růžový stín. Ovšem nechápu, proč je v názvu ta zlatá - tu tam teda nevidim.


Pod stíny nedávám žádný primer a vydrží mi v pohodě celý den - pohádka :)
Takže tomuhle Color Tattoo opravdu nelze co vytknout! Jaký s ním máte skutečnosti vy?



Nakonec tady mám ukázku úplně jednoduchého líčení, které se skládá právě z růžového CT, které je na celém víčku, k vystínování jsem pak použila bronzové CT :)
To je za dnešek všechno! Mějte se krásně!
Klára

7 komentářů:

  1. Moc hezký odstín, na očích se mi líbí obě dvě CT :))

    OdpovědětVymazat
  2. Mám tento odstín a jsem moc spokojená. Možná je jediný problém - po nalíčení vždycky musím přidat černou linku. Díky růžové moje oči vypadají ospale a nemocně. Ovšem to je spíš můj problém :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mám je také a jsem s nimi spokojená,krásná barvička.

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi moc, asi už přestanu odolávat a koupím si je)

    OdpovědětVymazat
  5. Klarko, ted jsem byla v CR a zapomela jsem si je koupit!krasny odstin
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké stíny:)) a jinak taneční už mám za sebou a já osobně jsem si je moc neužila..nebylo to nic pro mě:D Jedinou výhodou byly nové šaty:D:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty vypadají opravdu krásně, ale zkušenost s nimi nemám, bohužel :)

    OdpovědětVymazat