pátek 8. listopadu 2013

Jak zpestřit obyčejný culík?

Já už se na ten internet fakt můžu vykašlat. Když jde asi tak 5 minut každý den, co z toho mám? Gr!

Ahoj!
Konečně jsem tu s novým článkem, sice takhle hrozně brzo (doufám, že kvůli tomu nepřijdu pozdě do školy), ale přece!
Nebude se to týkat ani kosmetiky, ani žádné recenze. Dneska to bude něco jako ukázka a tip na různé ozdůbky/cetky/říketesitomujakchcete do vlasů :) Myslím, že pro nás, holky, by to mohlo být užitečný a nějaký ten tip je alespoň pro mě i nebezpečný tím, že zas o něco odlehčím svou peněženku.


 Abych začla od základu. Spíše než fandou hnědých, nebo průhledných gumiček, jsem fandou barevných. Už jenom to můj účes udělá bláznivější a barevnější. Na fotce ovšem můžete vidět hnědou, protože pod haircuff se podle mě hodí spíše ta v barvě vlasů, kdyby někde náhodou vykukovala. 
Moje nejoblíbenější gumičky jsou z H&M, jsou asi po deseti, buď v hnědých odstínech, nebo různě barevné, krásně drží, jsou pevné. Po čase se ale jako asi každé trochu vytáhnou a od toho kovu se táhne už jen látka (jestli víte, co myslim). 
Proto budu ráda, když mi napíšete, kde gumičky nakupujete vy, protože na mé husté a dlouhé vlasy to chce opravdu nějaký držák!
Různé mašle, ozdůbky, květiny, sponky kupuju v Claire's, H&M, krásný sponky jsem nedávno viděla v Orsay, v Six... Zase budu ráda za tipy - tento článek bude na způsob výměnného obchodu :D
Pokud se zajímáte, odkud mám tenhle zlatý haircuff, je právě z H&M asi za 50,-. Milovníci stříbrných doplňků by tam taky měli najít toho svýho :)


Taková poznámka pod čarou. Jestli ty vlasy vypadají na fotkách mastně, nejsou. Jen jsem měla culík celý den a tak už jsou vlasy takový rozcuchaný ;)

Takže tímto bych to asi skončila. Určitě mi dejte vědět své oblíbené obchůdky s těmito cetkami! Já pádím do školy, no :/
Mějte se krásně a užijte si víkend!
Klára

3 komentáře:

  1. ja si koupila takovou stribrnou, ale stejne to moc nenosim:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  2. Mám taky haircufy - zlatý i stříbrný a je to super oživení :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Ja napiklad nosim takmer vylucne zdobene gumicky, ci uz s maslickou, hair cuff alebo rozne sponky. ;)

    OdpovědětVymazat