pátek 1. listopadu 2013

Rimmel - pískový lak Space Dust - 003 Aurora

Ahoj!
Jak tak koukám, poslední články byly spíše lakový a dneska tomu nebude jinak, tak pardon O:)
Dnešní článek věnuji recenzi na BOŽÍ pískový lak od Rimmelu, který prostě musíte mít!

Zatím jsem moc recenzí neviděla, tak snad vám přijde vhod :) 
Rimmel si pro nás připravil nové pískové laky v šesti odstínech, pokud se nepletu. A to fialový, modrý, tmavě růžový, tento, stříbrný (můj další favorit) a tmavě zelený, do černa. 
Tahle barva mě uchvátila na první pohled - krásná nude-starorůžová se stříbrnýma třpytkama. Obsahuje jak malé, tak velké třpytky, které vytvářejí onen pískový efekt. Kdybych ho ale měla srovnat s Gabriellou Salvete, pískový efekt je u Rimmel jemnější.


Lakuje se krásně, má široký štěteček, takže vám stačí je jeden, dva tahy na jeden nehet. A co mě velmi překvapilo, že i u tak světlé barvy stačily jen dvě vrstvy!
Schne krásně rychle a konečky se ani nemusejí opilovávat jako u GS.
Vydržel mi bez porušení čtyři dny, pak se mi odštíply trochu kraje laku. Pohoda!




Jedinou nevýhodou je, že vůbec nejde fotit, protože se od něho odráží tolik světla, že to prostě nejde zaostřit :D
Kdyby vás zaujal, teď je na něj v Tetě i v Rossmannu sleva - vyjde na 50 Kč. 
Mějte se krásně!
Klára

4 komentáře:

  1. Asi máš tedy jinou záhadnou techniku lakování nebo nevím proč by se u GS měly pilovat konečky nehtů.. každopádně to vypadá, že strukturou jsou oba stejné.. GS u mě i přesto vyhrává a těším se až vykouším nové odstíny ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím tím to, že ten "písek" trošku přečuhuje přes nehet a tak aby ses nezadrhávala o oblečení, tak to opiluješ... ale je možný, že mám jen divný nehty :D :)

      Vymazat
  2. Mám od Rimmel pískáče tři a je pravda, že GS mají ten pískový efekt výraznější. Ale taky nemusím ani u Rimmel ani u Gabriely konečky zpilovávat, vše bez problémů.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám jeden pískáč od GS a jsem spokojená. Viděla jsem píškáče už i u Essence a zdá se mi to jako dost velké kopírování od ostatních značek. GS s něčím přijde a teď to dělá každá značka už.. :P :D

    OdpovědětVymazat