pátek 23. května 2014

Rimmel London - laky na nehty Rita Ora - 203 Lose Your Lingerie, 873 Breakfast in Bed |RECENZE|

Ahoj!
Taky máte u Vás dneska tak krásně? Tady v Praze je krásně teplo (dobře, chvílema až nepříjemně horko), svítí sluníčko a vypadá to tu jak v létě! Bohužel se to už začíná zatahovat a o víkendu, jak to tak vypadá, dojde i na déšť. Ale nevadí, aspoň se ten vzduch trošku osvěží. Taky milujete vzduch po letní bouřce? :)
Dneska jsem si pro Vás přichystala recenzi na mé laky z kolekce Rita Ora od značky Rimmel. Mě osobně v kolekci zaujaly jenom tyto dva odstíny, a to proto, že jsou krásně jemné a pastelové, hodí se na jaro i léto. A navíc nemám žádný podobný odstín doma. Tak se na ně půjdeme podívat!


Já jsem tyto dva kupovala v akci 1+1 v Tetě, ale koukala jsem, že od pondělí je 25% sleva v Rossmannu na Rimmel, takže tyto laky vyjdou zhruba na 35,-Kč. Omrkněte odstíny, protože vyzkoušet je za tuhle cenu se vyplatí. 

Jak jsem tedy už naznačila v úvodu, vybrala jsem si dva jemné pastelové odstíny - a to mint 873 Breakfast in Bed a světle růžovou 203 Lose Your Lingerie. 
Zpočátku jsem se bála krytí, ale mile mě překvapilo. Oba dva laky kryjí krásně ve dvou vrstvách. Také jsem četla recenze o tom, že v některých lacích byly špatně střižené štětečky. To se mi naštěstí nestalo a lakovalo se mi pěkně. 
Oba dva odstíny schnuly vcelku rychle, možná že mint trochu rychleji. Co se mi ale stalo u růžového je to, že při větší vrstvě mi trošku vybublinkovatěl. Na první pohled to ale vidět není.
Co se týče výdrže, bez poškození byl tak dva dny, pak se ošoupávají konečky a občas se něco odštípne. Takže takový průměr. 
Abych to tak shrnula, odstíny krásný, výdrž nic moc. Ale za 35,-Kč super :)





Máte nějaký lak z této kolekce? Jak jste spokojené?
Mějte se krásně a užijte si víkend!
Klára

6 komentářů:

  1. Vypadají krásně! :) Včera jsem také měli krásně, ale odpoledne se zatáhlo a spustil se hrozný liják, lidé na ulici vypadali jak vodníci(já naštěstí zalezla do obchodu :D) a pak se přidaly i kroupy. Ideální letní počasí :D. Ale dnes už bylo naštěstí hezky :).

    OdpovědětVymazat
  2. Mám přesně tyhle dva. :D

    http://jednouseztohozblaznim.blogspot.cz/2014/04/poslednich-par-dni.html

    V barvě toho zelého mám od včerejška i kraťasy, původně jsem šla pro ten modrý pastelový, ale nikde jsem na něj zatím nenarazila.

    OdpovědětVymazat
  3. krásne laky :) pastelové farby milujem.

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. na ten mint už nějakou dobu koukám, tak bych si ho teda mohla konečně pořídit haha))

    OdpovědětVymazat
  5. Nejsem moc spokojená, nedá se s ním vůbec lakovat přesná linie a snadno se přetáhne na kůžičku, vypadá to jak prase :-/

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám oba dva ale ani jeden mi nejde z nechtů odlakovat :D

    OdpovědětVymazat