pondělí 8. září 2014

KIKO Super Colour Eyeliner |RECENZE|

Ahoj :)
Tak dneškem nastává druhý týden školy. Je to sice na nic, ale mě to zas tak nermoutí, protože ve čtvrtek odjíždíme se školou směr Irsko :P Takže sice stihnem ještě nějaký ten testík, ale... alespoň tenhle výlet učitelům rozhodí plány :D
Pro dnešek jsem si pro Vás připravila recenzi na megakrásné linky od KIKO.

KIKO je bohužel značka, kterou neseženeme u nás, ale mají ji např. v Německu, v Rakousku, v Itálii, v Anglii... Vlastně všude kromě nás :D Klasika!
Značka je to vcelku levná (taková dražší drogérková), ale má svůj vlastní obchod, produkty dostáváte v ještě v papírové krabičce. Celé to na mě působí hrozně luxusně! I v obchodě se vám rádi věnují a slečny prodavačky jsou moc sympatické :)
Já jsem si tyto linky koupila na jaře v Berlíně, kde se mi věnovala hrozně milá prodavačka, no a jelikož neumím německy, tak mi to mamka tlumočila a pak jsem s ní ještě prohodila slovo anglicky :D Bylo to hrozně milý :)
Teď už ale konec pohádky a jdeme na linky.



Hledala jsem nějaké zajímavé, vždy jsem měla jen černé, zároveň jsem ale nechtěla nic extra "crazy", aby se to mohlo normálně nosit i do školy. I když je pravda, že ve škole jsem je měla málokrát, ale to jen proto, že jsem ráno líná si dělat cokoli jiného, než řasy :D


Hned mě zaujaly tyto tekuté linky. V základu je to temná fialová, až do černa, která ovšem obsahuje ohromné množství třpytek všemožných fialových a modrých odstínů. To pak na sluníčku vytvoří krásný efekt :) Je vidět, že nejsou klasické černé, ale zároveň nezáří na hony daleko. A to se mi na nich hrozně líbí! Je to maximálně promakaný :D


Aplikátor jsem nefotila, ale je klasický, jako u tekutých linek. Před použitím se musí linky protřepat, aby se třpytky s tekutou složkou řádně promíchaly.
Tady se můžete mrknout na efekt, který vytváří na očích.


Jejich další výhoda je to, že jsou voděodolné. A to můžu potvrdit. Přes den se nedrolí ani neopadávají, pouze ve vnitřním koutku drží méně. Odlíčit jdou normálně (já je odličovala jakýmkoli odličovacím mlékem) - musí se ale nechat vatový tamponek na oku déle, aby se linka "odmočila" a pak se jakoby odrolí to tamponku. 
Už si přesně nepamatuju, kolik linky stály, ale podle mě nějak kolem 7 eur. Já je určitě mohu doporučit a měly veliký výběr barev, takže si vybere každý :)
Zkoušely jste tyto linky? Znáte KIKO a máte od této značky nějaké produkty?
Mějte se krásně!
Klára

2 komentáře:

  1. krásná barva! já mám od Kiko jeden lak na nehty a je moc fajn, škoda, že není k dostání i u nás :(

    OdpovědětVymazat
  2. Já od Kiko nemám nic, nějak mě ta jejich kosmetika neláká. Vždycky když jsem v jejich obchodě, tak mi přijde, že je tam všechno hrozně upatlané a zničené. ale ta barva linek je vážně krásná a pokud jsou voděodolné, tím lépe!

    OdpovědětVymazat