čtvrtek 7. února 2013

Alverde - Gel na obočí |RECENZE|

Ahoj!
Omlouvám se, že píšu až dneska, ale musela jsem se hodně učit, a když už jsem si včera našla čas, že Vám něco napíšu, stáhnul se mi do počítače vir a tak jsem ho celý večer odstraňovala. Bylo to celkem vzrůšo (v tom horšim smyslu). Každopádně to bylo včera a na dnešek jsem si pro Vás připravila recenzi na brow gel od Alverde, který jsem si koupila... asi před třemi týdny :)

Potřebovala jsem prostě něco, co by udrželo mé obočí ve stejném tvaru celý den. A ano - našla jsem to!
Tento gel, který koupíte snad v každém DMku, sotjí 80 korun a máte výběr myslím ze tří možností: bezbarvý - pro ty, které jsou se svým obočím natolik spokojené, že ho potřebují jen zafixovat, světle hnědé, pro blondýnky a tmavě hnědé pro brunetky, který jsem si koupila já. 
Nejen, že vám obočí zafixuje a rozčeše, on vám ho i trošku ztmaví. Což mi vyhovuje, sice mám od přírody tmavé obočí, ale moc se mi líbí k nevýraznému líčení tmavší obočí :)
Kartáček to má pěkně hustý, jako od řasenky. Aplikace je opravdu lehké - jednoduše přejedete obočí, popř. si ho zčešete do požadovaného tvaru.
Na pročesání obočí před i po aplikaci je ještě přiložený hrubší kartáček :)
No a nakonec, jak vypadá mé obočí, po upravení tímto malým zázrakem :)
Pozn. obočí si nevytrhávám do nějakého tvaru, mám ho přirozené, pouze odstraňuju nějaký trčící neplechy, nebo ty, které rostou opravdu mimo mísu...
Mám jen jemnou linku ve vnějším koutku a řasenku - do školy se líčím jen takhle decentně ;)
Tak to je ode mě všechno. Doufám, že se Vám článek líbil a děkuju moc za účast v giveaway. Každopádně, ještě pro ty, které se nezapojily, link je tady.
Mějte se krásně!
Klára

8 komentářů:

  1. Taky jsem na něj koukala, ale vypadal docela děsivě, já věřim tužkám a stínům na obočí, tak teď třeba vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej. Já mám světlé obočí, koupila jsem si tedy světlý Alverde na obočí a super. Vypadá to skvěle a přirozeně, víc než s tužkou nebo stíny. Mám vyzkoušeno všechno :-D. Je to dobré i kombinovat třeba se stíny na obočí. Vypadá to fakt přirozeněji. Zkus to ;)

      Vymazat
  2. Dost o něm uvažuju, párkrát jsem o něm četla nebo slyšela ve videu, ale nikde nebyl obrázek, až teď u tebe:) Taky sem se bála, že to bude moc tmavý, ale neni. Asi do něj fakt pudu, je to rychlý, nenápadný (stíny u mě nepřichází v úvahu) a levný...takže díky za tip:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá to super :) Keď budem mať cestu okolo DM-ky okamžite kupujem :)

    Pozývam na Giveaway ktorá prebieha u mňa o krásne sako Gai Mattiolo: http://spwfashion.blogspot.sk/2013/02/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá hezky... :))

    http://janescolours.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ten pro blondýnky a jsem moc spokojená, jenom doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  6. slyším na něj samou chválu,ale nejsem schopná se na něj jít podívat do DM :D Vypadá na tvém obočí moc dobře a přirozeně :)

    OdpovědětVymazat
  7. No všichni ho hrozně chválí tak si ho asi koupím, protože když si ho ráno upravím tak potom se mi celý rozhází :/ Ale budu uvažovat nad průhledným nebo tímhle, protože obočí mám celkem tmavý :)

    OdpovědětVymazat