čtvrtek 21. února 2013

Astor - Skin Match Blush 002 Peachy Coral

Ahoj!
Zhruba před dvěma hodinama jsem se vrátila z hor a tak jsem musela pořádně zčeknout všechny stránky, na které ráda chodím a samozřejmě si pustit nový díl PLL. Ještě pořád mám studený ruce a nohy - dopoledne jsme ještě lyžovali a já pořádně vymrzla :) Zítra odpoledne se s mamkou chystám na nákupy, tak snad si něco pěknýho pořídím. Mám nějakou představu, ale nechci si dělat nějaký velký naděje. Určitě pak o tom udělám článek.
No a teď k dnešní recenzi. V článku o nejpoužívanější kosmetice za leden jsem Vám ukazovala tvářenku od Astoru, kterou si půjčuju od mamky, protože ta má od Catrice nějak ztvrdla a vůbec nekreslí... Tak Vám o ní něco řeknu :)
Tvářenka je rozdělená na dvě části - na světlejší růžovou a pak na mě možná až moc výraznou tmavě růžovou. Pro mě je nejlepší štětcem nějak smíchat obě dvě dohromady, protože nechci vypadaj jak Marfuša :)  Obě dvě barvy v sobě mají jemňounké třpytky, až shimmer, řekla bych.
Ostín vidíte na fotce, ale broskvovou nebo korálovou barvu v tvářence fakt nevidím...
Tvářenka je jemně namletá, trošku práší. Jak mlžete vidět, měla tam i vytlačený reliéf, ale to se holt časem opráší... Barvy jsou krásně pigmentované, s tou tmavší růžovou se musí doopravdy s citem :)
Výdrž si myslím, že je dobrá. Ráno se namaluju cca v 7 hodin a když se ve 21 hodin odličuju, na odličovacím tampónku přeci jenom nějaká ta růžová je. Samozřejmě to nemáte tak výrazný, jako když odcházíte z domova, ale něco tam přeci jenom zůstane.
Máte nějaké zkušenosti s tvářenkami od Astoru?
Mějte se krásně, já mám sice prázdniny a tak lituju, že už bude zítra pátek, ale Vám, které chodí do školy/práce to od srdce přeju :)
Klára

4 komentáře:

  1. Už strašně dlouho v drogerii kolem těhlech tvářenek chodím, ale pořád jsem ji ještě nevyzkoušela, nevím proč, ale Astor je mi tak nějak nesympatickej. :D
    howtobedivine.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já kdysi měla tvářenku VIP v černém obalu, už se nevyrábí, a ta byla velmi kvalitní a měla pěkný růžový odstín. Moc ráda jsem ji nosila. Ty nové neznám a ani mě nějak nelákají.

    OdpovědětVymazat
  3. Bezvadný odstín!
    Abych se přiznala, značku Astor v drogeriích přehlížím, měla bych to napravit...

    OdpovědětVymazat
  4. Je krásná!
    Já mam odstín 001 a jsem s ní spokojená! :)

    OdpovědětVymazat