úterý 12. února 2013

Nejpoužívanější produkty za leden

Ahoj!
Na dnešek jsem si pro Vás připravila článek o produktech, které jsem za minulý měsíc (a nyní) nejvíce používala. Snad se Vám článek zalíbí :) Skoro o všech už jsem něco psala, tak vždy název bude figurovat jako odkaz.
Mám to rozdělené do dvou fotek, protože všechno nacpat do jedný fakt nešlo :D
  • pudr Stay Matte - jsem s ním moc spokojená, ale až ho dopotřebuju, mám v plánu zkusit ten od NYC :)
  • štětce od Essence - na pudr a na tvářenku. Jsem s nimi opravdu moc spokojená :) Možná by ten na pudr mohl být o něco větší, ale zase tenhle je super na cestování...
  • Alverde Brow Gel - opravdu jsem si ho MOC oblíbila. Bez něj ani ránu :)
  • Řasenka Rimmel London - Lash Accelerator - Opět jsem se k ní vrátila, pěkně řasy rozčeše, dělá spíš přirozenější efekt. Porovnávala jsem jí s Extra Super Lash od stejné značky, byl to jeden z mých prvních článků, tak na to mrkněte ;)
  • Essence - linky ve fixe - poslední dobou jsem si oblíbila kreslit tenkou linku u linie řas, jen do půlky oka a s tímto mi to jde pěkně. Drží celý den, ale hůř se odličuje. Plánuju si koupit nějaké gelové linky, nejspíš od Maybelline, tak budu ráda, když mi napíšete nějaké tipy...
  • Tvářenka od Astor - tak trošku jí kradu každý den mamce :D Ta moje Catrice mi nějak ztvrdla a vůbec "nekreslí". Plánuju si koupit nějaký bronzer, nejspíš taky od Astoru, takže taky budu ráda za Vaše poznatky a dojmy. Taky jsem slyšela chválu na nějaký NYC bronzer, nevíte jaký? A jaký štětec byste mi na bronzer doporučily?
  • Sex In The City - Kiss - velmi příjemná, lehká vůně, která je mi milá každý den. Dostala jsem ji k Vánocům a voní opravdu krásně. Nejsem zrovna ten typ, který by nosil nějaký těžký vůně, který se za ním táhnou sto honů :) Takže tahle mi moc vyhovuje!
  • Benetint LipBalm - každý den, každý den, patlám se, jedině... Hádejte čím?! O:) Supr čupr produkt!
  • Balea - zvlhčující sérum - Každé ráno, každý večer... Přečtěte si recenzi, nebudu tady znovu rozebírat moje pocity :D
Toť vše. Budu ráda, když mi napíšete své oblíbené produkty a taky zodpovíte mé dotazy ohledně bronzerů.
Mějte se krásně a moc děkuju za 104 čtenářů <3

9 komentářů:

  1. Nic z toho neznám:O:Da pár věcí mě zaujalo, tak po nich určitě mrknu v obchodě

    OdpovědětVymazat
  2. Ty linky od essence moc nemusím, protoře teď v zimě mi dost slzí oči a linky jsou absolutně nevoděodolné a hned mám celé černé oko :// Ale štětce od essence jsou príma :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně moc uvažuju o těch štětcích, líbí se mi že jsou dostupné (i cenově) pro všechy :))... a taky ten gel na obočí :) tak uvidíme... :)

    http://janescolours.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ten gel na obočí musím už konečně zkusit :)
    howtobedivine.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Bronzer od NYC http://newyorkcolor.com/products/face/bronzer/smooth-skin-bronzing-face-powder je fakt boží. Používám ho skoro každý den a skoro ho neubývá.

    Gelové linky od Maybelline jsou taky dost dobrý. Mě hlavně vyhovuje ten štěteček, co k tomu dávají.

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám Stay matteje jedničkou skoro všude

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, pudr od Rimmelu jsem taky měla, teď jsem s koupila ten od Nyc a musím ti říct, že je ještě 100x lepší než Stay Matte. Tak trošku ještě kryje, hodně jej přirovnávají k MACu. Jinak jsem si koupila ještě bronzer od NYC a ten je taky úžasnej a vydrží mi na pleti celý den! A teď ještě mají v Rossmannu na všechny výrobky NYC 25% slevu :). Jinak Gelové linky jedině MAybelline, mají i úžasnej štěteček a nebo Inglot! :)

    http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. od Astor mam puder ale uz by som si ho nekupila a ani stay matte od rimmel mi vobec nevyhovuje.. takze tiez chcem vyskusat ten od nyc :)

    OdpovědětVymazat