pondělí 25. února 2013

Would you rather... (Co bys radši...) - TAG

Ahoj!
Dneska máme mimořádný volno, protože se stala nějaká porucha s vodou ve škole. Takže mám o den delší prázdniny :)) Jupí! Řekla jsem si, že už dlouho nebyl žádný tag a celkem se mi zalíbil u zahraničních blogerek Would you rather. Tak jsem si to pěkně přeložila a doufám, že se Vám to zalíbí.

  1. Chtěla bys raději ztratit všechny své řasenky, linky, rtěnky, lesky, nebo všechny paletky a oční stíny? Momentálně asi rtěnky, protože jich moc nemám a moc je nepoužívám. Raději zabarvené balzámy nebo lesky :)
  2. Chtěla by sis raději oholit hlavu, nebo mít vlasy, ale už si je nikdy nemoct ostříhat? Myslím, že mít vlasy a nikdy si je neostříhat, protože přeci jenom s dlouhými vlasy je vždycky možnost je nějak sepnout, dělat s nima různý účesy... Na holou hlavu bych si asi nezvykla.
  3. Chtěla bys raději mít korálové tváře, nebo růžové? Tuhle otázku jsem moc nepochopila, bylo tam napsáno tváře, ne tvářenka... Ale asi růžový, protože si myslím, že se to ke mně hodí víc, a navíc mi přijde, že oproti korálovým se hodí celoročně. Ale možná je to blbost :) 
  4. Kdybys měla 1000 dolarů (asi 20 000,- Kč) k útratě, utratila bys je radši za oblečení, nebo makeup? Uf. Asi bych to nějak zkloubila...
  5. Chtěla by jsi raději použít rtěnku jako oční linky, nebo oční linky jako rtěnku? Ježis, co je to za otázku? :D Ty Američanky fakt neví, co vymýšlet. Podle mě jde o to, jaký barvy bych používala. Ale asi rtěnku jako linky, protože bych to nějak rozmázla a měla bych z toho růžový stíny :D
  6. Chtěla bys raději nakupovat v MAC, nebo v Sephoře? Sephora.
  7. Chtěla bys radši používat jeden oční stín, nebo jednu barvu na rty po celý zbytek života? Oční stín, nějaký nenápadný, třpytivý. Myslím, že jakákoli barva na rty vám úplně změní konečný look.
  8. Chtěla bys raději nosit zimní oblečení v létě, nebo letní oblečení v zimě? Zimní oblečení v létě, protože když mám v zimě víc vrstev, vždycky si můžu něco svlíknout. K tomu mě napadá, že když jsem teď byla na horách, měla jsem celkem šest vrstev - tílko, rolák, tričko, flísku, pak ještě mikinu a bundu :D Připadala jsem si nabalená jak pumpa  a stejně mi byla zima...
  9. Chtěla bys raději nosit celý rok tmavé, nebo světlé nehty? Světlé :)
  10. Vzdala by ses raději svého oblíbeného produktu na rty, nebo na oči? Asi na oči. Zatím nemám nějaký nejoblíbenější produkt na oči, vlastně na rty taky ne, ale takový benetint lipbalm mám každý den. Takže asi na oči.
  11. Nosila bys raději vlasy sepnuté v culíku, nebo v drdolu? Zjišťuji, že čím delší mám vlasy, tím těžší je udělat drdol. Ale stejně je mi nějak pohodlnější, takže drdol.
  12. Chtěla bys raději nikdy si nemoct nalakovat nehty, nebo nemoct používat lesk na rty? Nikdy nemoct používat lesk na rty. Nehty si lakuju ráda a pokud nejsem třeba na horách, nebo někde v přírodě, mám je pořád nějak nalakovaný :)
  13. Chtěla by sis raději oholit obočí a nemít žádné, nebo ho každý den domalovávat? Áááá :D To fakt nevim! Zajímalo by mě, jaký na to máte názor vy, ale já jsem fakt bezradná. Ale kdyby to šlo domalovat nějak hezky, nenásilně, tak bych asi volila to domalovávání.
  14. Chtěla bys raději žít bez makeupu, nebo laků na nehty? Tak to je taky těžká otázka. Ale asi bez laků na nehty. Řasenka je pro mě nezbytnost, mám sice dlouhé a celkem husté řasy, ale jsou světlé. Takže asi tak...
A to je všechno! Doufám, že se vám to líbilo, mě to celkem bavilo a moc mě zajímá vaše odpověď na to obočí :)
Mějte se krásně a budu ráda, když budete v TAGu pokračovat!
Klára

4 komentáře:

  1. Tag, je fajn, zajímavé odpovědi, na něčem se shodujeme :) Určitě tento tag na svém blogu také udělám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý TAG! Podobný jsem nedávno dělala! :)

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat