sobota 23. března 2013

Tmavě hnědé líčení

Ahoj!
Jak jsem vám psala včera, byla jsem s mamkou v muzeu a pak omrknout Palladium - bohužel i když jsem si zkoušela jedny kalhoty v Reservedu, nepadly mi. Tady v Praze krásně svítí sluníčko, ale je pekelná zima - fouká pořádně studený vítr!
Jelikož o víkendu mám na sebe víc času a ráda pracuju a vytvářím nové líčení s paletkou od Sleek, vždycky si ráda udělám něco extra, na co nemám v týdnu čas a navíc do školy ani náladu. To je jen řasenka a v poslední době klasické černé linky :)
Dneska jsem si udělala sice o něco tmavší look, než jsem původně zamýšlela, ale každopádně jsem to nechala a myslím, že to ani nikomu nevadilo (žádné tázací pohledy se ani v metru nekonaly a i kdyby, tak co je jim do toho ;))
Jak jsem postupovala?
Začala jsem světle hnědým matným stínem přes celé víčko. Poté jsem dala tmavší matnou hnědou do vnějšího koutku oka a rozblendila ho do ohybu oka a do světlejší hnědé. Tmavší hnědou jsem dala také pod dolní řasy. Pak jsem to ještě celé ztmavila matnou černou, se kterou se musí opravdu opatrně (alespoň s tou mojí). Opět do vnějšího koutku a pořádně rozblendit. Poslední krok s černou je ten, že jsem si udělala tenkou linku pro efekt hustích řas a opět jsem ji rozmazala, aby tam nebyly tvrdé přechody. Poslední krok - světlý třpytivý stín do vnějšího koutku oka pro rozjasnění celého líčení. No a nakonec samozřejmě řasenka :)

Toť vše!
Mějte se krásně a nebojte se tmavších odstínů :))
Klára

4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. díky :)) takovouhle pochvalu už jsem dlouho neslyšela :)

      Vymazat
  2. Máš moc hezké oči a tohle líčení se ti moc povedlo.

    OdpovědětVymazat
  3. pekne, jemne

    Inak ak by si chcela tip na dobry relax, najdes ho tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/sladke-sny-s-nobilis-tilia.html

    OdpovědětVymazat