pátek 1. března 2013

Essence - třpytivý lak na nehty Hugs & Kisses

Ahoj!
Konečně je pátek a čeká nás víkend :) V dnešním článku Vám ukážu třpytivý lak z limitky Hugs & Kisses v akci a sepíšu taky nějaký ty dojmy...

Řekla jsem si, že ještě musím využít toho, že je zima, protože na ní mi třpytivý laky sedí nejvíc. No a když jsem na internetu objevila tuto limitku, řekla jsem si, že nějaký ten třpytkatý topcoat musim ulovit :)
Odstín 01 More Than Words je laděný do staro-růžový barvy má v sobě různý velikosti třpytek. Na fotce jsem se snažila zachytit lak pod více úhly, protože se lak pokaždý třpytí jinými barvami. Jednou do modra, pak do růžova, nebo dokonce do žluta nebo oranžova. Záhada :)
Štěteček má užší, než to u laků Essence bývá, ale to mě nijak nevadí. Naopak si myslim, že kdyby chtěl někdo třpytky aplikovat jen někam, s tímhle štětečkem to půjde udělat v rámci možností precizněji.
Zkombinovala jsem ho s bílým lakem od S-he, aby mi to trošku symbolizovalo sníh a aby třpytky vynikly. Dala jsem dvě vrsty třpytyvýho topcoatu a třetí den se mi odštíplo pár rohů nehtů, jinak to drží pěkně.
Takže za mě Vám určitě tento lak doporučuju!
Ukořistily jste něco z této limitky? Také si rády oživujete lak třpytkami?
Mějte se krásně!
Klára

7 komentářů:

  1. Taky jsem tohohle krasavce za pár korun ulovila, použila jsem ho ve třech vrstvách na bezbarvý lak a i tak se třpytil krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Brr. :D Já se v tohle hnusné dlouhotrvající zimní období snažím naladit na léto a jaro :D Proto používám teplé laky :) Třeba zrovna teď mám červený :))

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna včera jsem ho měla v ruce a fakt se mi líbil :) Ale nakonec jsem odešla s jiným.

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá to dobře. Mnohem více dobře, než v té lahvičce, Koukala jsem na to a pak to tam nechala, ale asi to byla chyba. Ale koupila jsem si aspoň ty stíny, té krabičce se nedalo odolat :P

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    moc ráda bych tě pozvala na svojí první giveaway, kterou už tento víkend plánuji ukončit!:)

    http://www.brunetky.blogspot.cz/2013/02/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  6. Je krásný.... když jsem přišla do drogerky, tak jediné už ty třpytivé nebyly :-/

    OdpovědětVymazat