neděle 14. července 2013

Maybelline Colorama - tvářenka 301 |RECENZE|

Ahój!
Spolu s lakem Colorama, který jste mohli vidět v předminulém článku, jsem si koupila také tvářenku ze stejné kolekce. Už jí mám delší dobu a tak jsem si na ní udělala názor, o který se s vámi teď podělím!

Já jsem v Rossmannu viděla celkem čtyři odstíny tvářenek a nakonec jsem si vybrala tuto růžovo-korálovou barvu se zlatým třpytem. Je to opravdu krásná univerzální tvářenka, která bude slušet snad každé z nás. Teď o ní mluví celkem hodně PetraLovelyHair, takže si myslím, že se tenhle odstín stane hodně populárním.



 Na foťáku šla ta barva blbě zachytit, ale na týhle fotce si myslím, že barva vypadá nejopravdověji.


A teď něco o tvářence samotné. Je celkem "zapečená" a tak se hůře nabírá, naopak alespoň se vyhnete Marfuše ;) Tvářenka celkem práší, jak můžete vidět na obrázku, ale není to žádná trága. Myslím, že to jen chce vychytat správný štětec. Já mám ten od essence a na tuhle tvářenku se fakt moc nehodí. Ale zvládnout se to dá. 
Tahle barva vám na obličeji vykouzlí krásný "zdravý" vzhled a když zasvítí sluníčko, hází to krásné zlatavé odlesky. Vydrží celý den, ale tak po těch 9 hodinách se barva začne vytrácet a spíš vyniknou ty zlaté třpytečky. 


Vidíte ten zlatý třpyt? Vypadá to fakt famózně.
Tvářenka stojí kolem 70 korun. Myslím, že za tuto cenu je to fakt dobrý produkt se kterým jsem moc spokojená!
Vlastníte nějakou Colorama tvářenku? Jak jste s ní spokojený?
Mějte se!!
Klára

3 komentáře:

  1. Za tak nízkou cenu vypadá tato tvářenka na super věcičku, i ten barevný odstín se mi moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tuhle mám :). A dostala jsem k ní ještě druhou , protože měli 1+1..ale ta už se mi tolik nelíbí jako tato 301. S tvou recenzí se ztotožňuji, jen u té výdrže bych polemizovala, že mně tak dlouho vůbec nevydrží.
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat