pondělí 4. listopadu 2013

Podzimní wishlist

Ahoj!
Řeknu vám, včerejší taneční jsem si sice užila, ale mám mega velkej puchýř na patě. Au. Snad se to do neděle zahojí, protože je prodloužená a budeme tam tajtrdlíkovat asi čtyři hodiny. Tak držte palce :)
Dneska si dáme takový oddychovější článek, a to wishlist na podzim. Dostala jsem nějaký peníze k narozeninám, abych si něco vybrala, takže proč ne, že jo? Bránit se fakt nebudu!


Tak zaprvé. Rtěnky Kate Moss. Láká mě vyzkoušet některou neutrálnější barvu z matné kolekce a z těch klasických se mi strašně líbí odstíny 16 a 19 z jarní kolekce. Jaké odstíny jsou vaše oblíbené? :)
Z pískových laků Rimmel se mi ještě zalíbila stříbrná barva, protože tu ještě nemám a myslím, že na zimu bude ideální. Třpytivý sníh a led. Brr, je mi z toho zima už teď :D
Tohle byla asi všem jasná položka, a to nová kolekce pískových laků Gabriella Salvete. Tenhle odstín je prostě úžasný, uvidím, jak budou ostatní vypadat v reálu.
No a nakonec moje oblíbené Color Tattoo. Tahle vínovo-zlatavá barva je úplně ideální na podzim a navíc se tak pěkně doplňuje s tím lakem, co myslíte? Do nich jdu 100%! Máte je doma? Jste s tímto odstínem spokojené?

No a to je všechno. Možná se vám tento wishlist zdá jako malý, ale na druhou stranu, kolika odstínům laků podlehnu? To se u mě nikdy neví...
Mějte se krásně a užívejte si podzim!
Klára

7 komentářů:

  1. Mně láká ta nová micelárka od L'Oréalu, ale pořád se nějak nemůžu rozhoupat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám hodně podobný wishlist, 2 odstíny pískáčů od Rimmel už mám. Jednu matnou Kate taky, teď už mi zbývá jen Color Tattoo Pomegranate punk, ale 169 Kč se mi za něj dávat nechce, tak čekám na nějakou akci, stejně tak u pískáčů Gabriella Salvete.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě štvou ty pískové laky GS, už jsem byla ve čtyřech drogeriích a přijde mi, že jsou fakt vybraný.. a na ten hnědý odstín ne a ne natrefit, ten jsem ani neviděla v nabídce :((

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí! Já se jdu dneska mrknout do Tety, jestli už jim přišlo zboží...

      Vymazat
    2. Konečně jsem objevila a mám je!! :)

      Vymazat
  4. Great selection, love the whine red color so much. The Kate Moss lipsticks are great. Would you like to follow each other on GFC? Just let me know so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám taky zálusk na pískové laky a matné rtěnky od rimmelu :)

    OdpovědětVymazat