pondělí 18. listopadu 2013

Povídání + mix líčení

Ahoj!
Je pondělí a už dneska jsem měla problémy se ráno vyhrabat z postele - je to normální? :) Dneska jsme byli se školou na nějakém francouzském divadle a světe div se, vůbec jsem tomu nerozuměla! Dobře, něčemu jo, třeba když tam na sebe řvali ať sklapnou, ale to je asi tak všechno :D
Už ve čtvrtek? tuším je premiéra Hunger games, hrozně se těším, jdu s mamkou v sobotu. Zároveň si plánuju zajít do drogérie - do Rossmanna pro pudr od NYC a možná nějaký ten lak, vyjde totiž na 30 Kč, mají tam 25% slevu, pak si chci koupit stříbrný lak na nehty od Rimmel (Space dust, mám jsem ho ve wishlistu), pak mi kámoška dala slevu do DM na rtěnku od Kate Moss, takže si chci taky nějakou vybrat. A v neposlední řadě mám vyhlídnuté ještě dva laky GS - Blu Imperial a Levander Love. Takže se těšte na nějaký haul. Ach jo, to zas bude utrácení :)
Zima už se neodmyslitelně blíží, snad má už i sněžit! Proto mě napadlo, že bych vám mohla vyfotit mou novou zimní bundu a botky, který mám nový. Nemůžu se dočkat, až je provětrám :)
Doufám, že vám nevadí tohle povídání, ale musela jsem to ze sebe všechno dostat :D :) V počítači se mi nahromadilo několik fotek různých líčení, které jsem z nějakého důvodu ještě nezveřejnila, tak mi přišlo fajn, udělat jim takový souhrnný článek. Nejlepší (spíš nejhorší) je, že do tanečních si dělám vždy nějaké výraznější a propracovanější líčení, ale jak se brzy stmívá tak už to nevyfotím...


Tohle líčení jsem měla na rodinnou oslavu svých narozenin. Šla jsem do matných barev, pleťový stín na celé víčko, dva tmavší odstíny hnědé do ohybu, bílou pak do koutků a pod obočí. Ve skutečnosti jsou všechna líčení o odstín tmavší, foťák sežere barvy ;)


Tadyto už je foceno večer na umělém světle - po tanečních. K tomuto líčení jsem měla černé šaty se zlatými doplňky, proto jsem to ladila spíše do zlato-bronzova a k tomu decentní černou linku.


No a poslední je líčení laděné do růžova, což ovšem na fotce není moc vidět :/ Každopádně na celém víčku je jako základ světle růžové Color tattoo, přes to světle růžový práškový stín. Do ohybu jsem smíchala vínový a hnědý stín. Nakonec jsem to zakončila černou linkou, která je udělaná stínem a poté rozmazána do ztracena. Do vnitřního koutku jsem dala třpytivý béžovo-růžový stín. 

No a to je všechno, snad se mi zase někdy podaří vyfotit nějaké zajímavé líčení, které se skládá z něčeho víc, než řasenky, jak je to u mě každý den do školy. Někdy už se opravdu těším, až si budu moct na oči každý den "prdnout" jiný stíny a všichni to budou považovat za normální :)
Mějte se krásně, no a co popřát, asi hezký týden!
Klára

6 komentářů:

  1. Máš opravdu strašně krásné oči:) A líčení se moc povedlo. Už se těším, až mi "Ježíšek" naježí paletku I Divine Storm od Sleeku a budu si moct hrát s barvami :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :)) Právě tu mám, je krásně multifunkční a... je prostě boží :D

      Vymazat
  2. Moc pěkné líčení :) Musím ho někdy vyzkoušet :))

    http://getstyleks.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. pekne, jemne :)

    Pozyvam na 2 giveaways, jedna o GUCCI RUSH 75ml a druha o LADYBOX! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  4. Super!! To prostřední se mi líbí nejvíc:)) a krásně ty stíny drží, když to máš focené až po tanečních:))

    OdpovědětVymazat