sobota 16. listopadu 2013

Účinný a voňavý krém za pár kaček! (Balea) |RECENZE|

Ahoj!
Dneska to (alespoň u nás v Praze) vypadá fakt krásně! Svítí sluníčko, ale předpokládám, že zima tam je, přeci jen z okna to vypadá trošičku jinak :) 
Dneska ráno jsem se probudila ve čtvrt na deset, dala si v klídku snídani (oříškové muesli s jogurtem), mrkla se na pár videí, a trošku začala blbnout s vánoční výzdobou. Ne, jen jsem si nainstalovala světýlka na topení - vypadá to krásně útulně :) Svoje pohodové dopoledne zakončím dílem The Vampire Diaries a samozřejmě vís nesmím ochudit o článek. Tak jdeme na něj!

Co k podzimu a zimě neodmyslitelně patří, jsou suché a popraskané ruce. Mě třeba trápí sušší klouby na rukou no a tak hledám různé možné způsoby, jak jim dát za vyučenou! Nedávno jsem v drogerii DM našla tohohle voňavého krasavce, kterýho vám blíže představím :)

Na první pohled mě zaujal svým obalem (kdo nemá rád růžovou?) no a pak na první očuchání jsem ho musela mít, ať dělá co chce. Doma jsem ho s velkým nadšením vyzkoušela a byla jsem opravdu překvapená. Příjemně. Konzistence je taková hutnější, ale krásně se roztírá, je krásně jemný, hebký a opravdu mi ruce zanechá krásné :)

Vstřebává se poměrně rychle, ale já si ho stejně dávám na noc, jelikož mám trošku problém s pocením rukou, tak u mě krém přes den není moc dobrá možnost.
A teď ještě něco k vůni. Prý má vonit jako lesní ovoce, já tam ovšem cítím ještě něco trošku jinýho. Něco jako málo ovoce v hodně smetany, nebo tak něco :D Když jsem to dala očuchat bráchovi, řekl, že mu to voní jako ty bonbóny Maoam. Takže vám asi došlo, že si to musíte očuchat samy.


No a teď to nejpříjemnější a to je cena. Stojí jen 30 Kč a krému je 100 ml. Takže úplně super. Jediná nevýhoda je, že je to limitovaná edice. To znamená, že pokud vás zaujal, rychle si pro něj běžte :))
No a to je všechno. Určitě se po tomhle krému mrkněte, protože stojí za to. Budu ráda za Vaše tipy na nějaké dobré krémy!
Krásný víkend!
Klára

1 komentář:

  1. Tenhle krém mám připravený do zásoby :) Teď používám jiné, ale k tomuhle jsem si byla už několikrát čuchat v DM :))

    A.

    OdpovědětVymazat