úterý 29. dubna 2014

Essence - lak na nehty 152 Give Me Nude, Baby |RECENZE|

Ahoj!
Tentokrát se nebudu moc vykecávat a rovnou se vrhnu na dnešní recenzi. Týká se mého momentálního oblíbence ze zástupců laků na nehty - mléčný lak od Essence. 
Po zveřejnění novinek od Essence se z tohoto laku stala hvězda, všichni si mysleli, že je to právě jedna z novinek, ale ne - tenhle chudáček zůstal vedle ostatních laků úplně opomíjený. a teď ho všichni kupují ve velkém. 
Já jsem tedy také podlehla "davovému šílenství" a koupila si ho. No a rozhodně toho nelituji!!

V lahvičce se tváří jako bílý lak, ale nenechte se zmást. Tenhle kousek vytváří na nehtech krásný finish - vybělí Vám nehty, vypadají krásně upraveně. Dá se také vrstvit (jedna vrstva je vlastně průhledný lak, který vám sjednotí barvu nehtů, ve více vrstvách můžete docílit většího krytí - až do úplného mléčného finishe - ten se mi ale zas tak nelíbí).



Lak obsahuje jemné třpytečky, které krásně rozjasňují.
Lak se zároveň krásně leskne a pěkně drží - tak tři dny bez poškození, pak se odštipují kraje nehtů - ale to v málo vrstách stejně není moc vidět.
Já mám nejradši 1-2 vrstvy, které můžete vidět na fotkách.




Tento lak je určitě must-have, protože takto krásný finish je jako dělaný na dny, kdy se nechcete patlat s barevnými laky a zároveň chcete vypadat, že se o své nehty staráte :) Navíc stojí jen 40,-Kč.
Máte tento lak? Jste s ním spokojené?
Mějte se krásně!
Klára

5 komentářů:

  1. zrovna ho mám nalakovaný, je úžasný! krásně schne a vydrží. a jako jeden z mála laků mi ubývá, protože ho používám pravidelně, mám ho už skoro jen půlku, ty ostatní jsou snad nekonečné :D

    OdpovědětVymazat
  2. já ho též vlastním a jsem s ním moc spokojená. Nanáším si, ale tak 3-4 vrstvy, abych dosáhla mléčného efektu. A na 40Kč má perfektní výdrž :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá krásně! Zdá se, že tento typ laků je něco pro mě, protože na nějaké dlouhé pečlivé vybarvování nikdy nemám čas :D.

    OdpovědětVymazat
  4. sem ani nevěděla že je tak populární :D doma už ho mám jak dlouho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky. Už ho mám půlku pryč, a to je u mě co říct :)

      Vymazat