pátek 11. dubna 2014

Gabriella Salvete - puntíkaté laky Sugar Enamel - 05 True Love |RECENZE|

Ahoj!
Taky u Vás máte dneska tak krásně? Pravdou je, že by mohlo být trochu tepleji, ale to sluníčko mi hrozně zlepšuje náladu! :) Dneska večer mě ještě čeká poslední ples s tanečními, ale abych řekla pravdu, radši bych ležela doma :D 
Každopádně dnešní recenzi bych chtěla věnovat novým jarním lakům od Gabrielly Salvete. A jelikož GS je mám oblíbená značka laků na nehty, musela jsem si nějaký nový jarní kousek pořídit :)


Výběr padl na krásný tmavě růžovo-fuchsiový odstín s bílými puntíky. Jmenuje se True Love :)


Balení je krásné. Je úplně shodné s ostatními laky od GS, což se mi líbí. Jediný, čím se liší je roztomilé puntíkaté víčko (jak se tomu vlastně řiká?), a samozřejmě odlišný nápis na lahvičce.
Objem je veliký - 11ml a stojí 90,-Kč. 
Lak se lakuje pěkně, tento odstín kryje už v první vrstvě, ale pro sytější odstín a delší výdrž jsem dala vrstvy dvě. Puntíky se rozprostřou nerovnoměrně, jde to ale korigovat více tahy štětečkem. Povrch není klasicky hladký, ani hrubý jako u pískových laků. Je jemně hrbolatý kvůli zmiňovaným puntíkům. 
Výdrž je taková průměrná - třetí den se ošoupají špičky a občas se odštípne okraj laku. Ale je pořád v nositelném stavu :)
Odlakovávat nejdou úplně nejlíp (puntíky drží na nehtu a trhají odličovací tamponek), ale když máte trošku trpělivosti, jde to!
Tato edice (není limitovaná) je opravdu zajímavá, ale asi se nebude líbit jen tak někomu. Já sama ještě uvažuji o dvou odstínech (světle růžová a světle fialová) ale jen proto, že nikde nemůžu narazit na tak pěkné barvy bez puntíků. 
Teď už Vás zavalím haldou fotek, abyste se rozhodly, zda se Vám tento efekt líbí, nebo ne :)
Ve skutečnosti je odstín trošku tmavší, než na následujících fotkách, foťák mi to zkreslil. 






Jak se Vám tato edice líbí? Vlastníte už některý z těchto laků?
Mějte se krásně!
Klára

8 komentářů:

  1. Stále sa neviem rozhodnúť, či sa mi tieto laky páčia alebo nie, no to bodkované viečko ma dostalo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Stejný lak mám zrovna na nehtech a musím říct, že se mi moc líbí. Taky jsem si říkala, jestli to není divočina, ale myslím, že to vypadá moc hezky a zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, ty puntíky v laku vypadají vážně krásně! Jsem zastáncem jednobarevných laků, přesto se mi tento vážně moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tento jsem si koupila a ta barva mě naprosto dostala! I ten efekt puntíků se mi celkem líbí, ale ta barva, ta je prostě nádherná, hlavně ve dvou vrstvách. Uvažuju, že si koupím ještě nějaký jiný, jen nevím, jakou barvu..

    OdpovědětVymazat
  5. Ta základová barva je parádní, ale už jsem se rozhoupala k rozhodnutí, že ten efekt se mi nelíbí :-(

    OdpovědětVymazat
  6. Balení úžasné, ale ten efekt ...pořád mu nemůžu přijít na chuť.

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle lak se mi líbí asi nejvíce z těch, které jsem zatím viděla! :) Ještě doma žádný nemám, ale snad se k nim jednou dostanu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se ten efekt líbí moc - mám červený a světle růžový a oba vypadají na rukou skvěle (hlavně teď v létě na opálené pokožce). Ale je fakt, že se rozčiluju u toho odlakovávání, to je šilený.. :-/

    OdpovědětVymazat