středa 14. listopadu 2012

Gabriella Salvete - lak na nehty - recenze

Ahoj. Mám pro Vás už dva dny slibovaný článek :) Konečně bylo denní světlo a mně se snad podařilo zachytit správný odstín laku... Nebudu to zdržovat, jdeme na to.
Minulé Vánoce jsem dostala od kamarádky tento krásný lak. Od této značky jsem ještě nikdy nic neměla a jsem příjemně překvapená. Mají velikou škálu barev laků a já dostala tento krásný, spíše zimní světle modrý odstín s jemným shimmerem a zdá se mi, že i trošku perleťovým leskem. Je to odstín 144...
Šteteček jsem zapomněla vyfotit, ale je spíše delší a úzký. Mě to moc nevadí, ale znám lidi, kteří mají raději plochý a tvrdší štětečky.
Nalakovala jsem si nehty v neděli a dnes, po třech dnech je lak jen mališko ošoupaný a na jednou nehtu se mi kousek odprýsknul, ale nic zásadního. Takže jsem s výdrží moc spokojená. A na to, že ho mám necelý rok ani nezhoustnul a pěkně se lakuje. Schne sice o něco dýl, než jiné laky, ale opět ne nic dramatickýho :)
Na nehtech vypadá moc pěkně a zvlášť v zimě, když se procházíte sněhem a do toho se vám krásně perleťově třpytí nehty... Krása.
Mně se tento lak moc líbí a značku bych doporučila. Myslím, že stojí něco kolem 60 korun a na to, že vydrží celkem dlouho bez poškození se mi to nezdá moc.
Máte taky nějaký GS lak? Jste spokojený?
Mějte se hezky a lakujte nehty :)
Klára

5 komentářů:

  1. Ano, taky jeden vlastním. Dostávám je pravidelně od mé tety... Bohužel si neuvědomuje, že na nehtech nenosím jinou než červenou, takže jinak barevné laky daruji kamarádkám. Ale se svým jedním červeným jsem nad míru spokojená. Výdrž super a za tu cenu je to skvělý výrobek.

    OdpovědětVymazat
  2. Gabriella Salvete je fajn značka. A nehty si občas lakuju taky, ale takovéhle barvy na nehtech moc nemusím :) ale každý má rád něco jiného...

    OdpovědětVymazat
  3. tenhle lak je skvělý, mám ho taky ale v jiném odstínu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já od gabrielly nějaké laky mám. Mají moc hezé barvy, ale hodně se oprýskávají

    OdpovědětVymazat
  5. Laky této značky také mám, má je ráda :) Je to krásný odstín modré :)

    OdpovědětVymazat