pondělí 26. listopadu 2012

Listopadový SenzaBox

Ahoj. Když jsem se přihnala domů ze školy, čekal tu na mě balíček - SenzaBox. Byla jsem moc natěšená, ale řekla bych, že jsem to asi přecenila...
Po otevření klasické kartonové krabice na mě "vybafla" tato klasická SenzaBoxová krabička s černou stuhou. Proč ne? Každý měsíc nový barevnost a tahle vypadá tak... elegantně. I když je fakt, že na podzim by se hodilo možná něco víc barevnýho. Ale to už bych moc rejpala. Ne - design se mi líbí :)
Po odklopení víka jsem spatřila seznam produktů a pak už jen trhat papír jak o Vánocích a těšit se, co pod papírem najdu...
Našla jsem celkem šest produktů, který mě ale moc nenadchly...
Nejvíc mě asi potěšil korektor od značky lavera. Je ve světlém odstínu, takže v pohodě k využití. Uvidíme, jaký budu mít názor časem po používání. Dál jsem našla Vlasové hedvábí Silk Infusion od značky CHI. Uvidíme, co to dokáže :) Možná bych to mohla dát mamce...
,,Balzám. Jupí!" pomyslela jsem si, když jsem tento skvosný, roztomilý balzámek viděla. Tak jsem ho samozřejmě hned musela otevřít a vyzkoušet. A přičichla jsem. Fuj. Myslela jsem, že to má vonět po třešních a vanilce a mě to teda vůbec nevoní. Spíš mi to srmdí jako někaá zatuchlá skříň. A když jsem si to dala na pusu mělo to takovou moučnou strukturu a pořád jsem cítila ten smrad, tak jsem to setřela. Nabídnu ho někomu, komu to nebude smrdět, protože tohle je mi hrozně líto nepoužívat... Vypadá to tak hezky retro :D. Jo a je to Lip, face, hand and body balm od Figs & ROUGE. No nic jdeme dál. Od label.m jsem našla šampón :) Ten se hodí vždycky. Tohle malý balení je vhodný na cesty, takže si určitě svoje místo v kufru najde. Přesný název je Gentle cleansing, (Deep cleansing, Treatment Shampoo - podle toho, jaký dostanete) od label.m. Předposlední produkt je dvoufázový odličovač očního makeupu od GREEN LINE. Já myslím, že pokud nebude moc mastný, využití si určitě najde.
No a poslední je Mořská sůl do koupele k uvolnění a relaxaci od tetesept Relaxation. Myslím, že si jí nechám jako dárek pro babičku k Vánocům, protože já se monhem radši sprchuju a tak bych to nevyužila...
Tak a to je celý listopadový SenzaBox. Možná mám takový názor jen já, ale mě tenhle měsíc zklamal. Ten minulý se mi líbil, ale bohužel jsem si ho ani neobjednala, ani na mě nevyzbil, takže jsem se těšila na tenhle měsíc. Tak nic, snad příště. Uvidíme, s čím se vytáhne LadyBox, protože teď momentálně mu fandím víc, než SenzaBoxu.
Jaký máte názor vy?
Klára

13 komentářů:

  1. Já sem spokojená - odličovač i korektor mi dochází a po prubnutí těch ze sb mi přijdou super :) Hedvábí asi poputuje ke kámošce a pod Cherry and Vanilla jsem si taky představovala trošku jinou vůni, než tenhle lékořicovo-žvejkačkovej smrad, ale já sem na balzámy ujetá, takže mi to vlastně ani nevadí :) Jinak tne úplný název šampónu se mi nějak nezdá, podle mě to sou 3 odlišný druhy. Já mám totiž ten Deep Cleansing Shampoo, takže Gentle a Treatment jsou ty další dva, je to i na stránkách sb :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za upozornění, opravila jsem to. Zapomněla jsem to dát do závorky. Stává se :D

      Vymazat
  2. já jsem upřímně trochu zklamaná a čekala jsem víc...uvidíme, co bude další měsíc

    OdpovědětVymazat
  3. Vidis, to me nenapadlo :). Jako darek babicce by se ta sul hodila :). A stejne tak i jine produkty ze vsech tech boxiku, ktere sice neurazily, ale nenadchly :).

    OdpovědětVymazat
  4. No nevím, ale mě ten korektor přijde hroznej. Zkoušela jsem si ho dát na kruhy pod očima a strašný. Nejdřív to udělalo takový fleky a nakonec to úplně zprůhlednělo. Vůbec nebylo poznat, že bych nějakej korektor použila. Jinak ostatní mi přijde v pohodě. Ale pravda je, že v porovnání s předchozím SB je tenhle určitě horší.

    OdpovědětVymazat
  5. Můj první beauty box a taky jsem nebyla úplně nadšená, naštěstí ani ne moc zklamaná, každopádně jestli to takhle bude vypadat i příští měsíc, beru kramle ke konkurenci, njn trh na každý neúspěch reaguje neúprosně. Můj článek o listopadovém Senzaboxu tady:

    http://cnbymiisha.blogspot.cz/2012/11/muj-prvni-senzabox-shrnuti-test-2.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já zas byla zklamaná příšerně minule a byla naštvaná, že jsem nestihla ten první. Zkrátka je vidět, že jsme každý originál. Je pravda, že bych třeba místo toho odličovače brala tři malé vzorky. Jo a ten balzám mi taky voní dost divně, řekla bych asi jako lilie, když si čichneš opravdu blízko :-/

    OdpovědětVymazat
  7. taky si ho musím konečne objednat!) Hodně lidí to chváli*

    OdpovědětVymazat
  8. Ta sůl do koupele by se mi líbila :) Ségře taky nějaké takové balíčky chodí, ale já bych o to popravdě asi moc zájem neměla. Moc pěkně si to ale sepsala :)

    OdpovědětVymazat
  9. Posielajú senzabox aj na Slovensko?:-) Počula som veľa chvály na tie predošlé.

    OdpovědětVymazat
  10. ááá, to chci taky :D) Jsem tvůj nový čtenář ))

    OdpovědětVymazat
  11. Já si koupila Senzabox poprvé a byla jsem spokojená. Uvažovala jsem zrovna o koupi dvoufázového odličovače, protože na voděodolnou tužku od Rimmelu mi nezabírala ani micelárka od Biodermy. Takže mastnější odličovač, mi přišel vhod, i když je zrovna moc nevyhledávám. Největší radost mi udělal lip balm, protože jsem už o něm četla samou chválu. A je vážně super :) Šampon je kvalitní, vlasy jsou po něm dokonale čisté, i když kdo je zvyklý se starat o vlasy kvalitním šamponem, tak toho asi moc nepřekvapí. Hedvábí fajn, ale účinky jsou srovnatelné s oleji, se kterými se teď roztrhl pytel... A korektor, ten mě jediný zklamal, moc si nedokážu představit, že by si jej někdo dobrovolně za plnou cenu koupil...

    Ladybox mě vůbec nezaujal, protože je plný tělových mlék a balzámů, které já moc nepoužívám. Navíc si vůbec nikdo nevšiml, že vánoční mlého Yves Rocher je už z minulého roku, což vím jistě, protože jsem tuto řadu kupovala mamce. Připadlo mi, že se chtěli zbavit přebytečných zásob. V tomto ohledu fandím víc Senzaboxu. Jsem zvědavá, jak se jim podaří udržet úroveň a logiku. Tím myslím, že když tam je odličovač očí, tak už by se tam minimálně půl roku neměl další objevit ( protože na co vám je 5 odličovačů a pět tělových mlék, že? ). Mám strach, že plné balení se budou týkat jen levnějších značek a říkala jsem si, že značky jako Make up for ever a Dermatologica se tam moc objevovat nebudou. Dnes jsem ale dostala mail ze Senzaboxu, že bychom se v příštím mohly dočkat právě Make up for ever a Dr. Hauschky. Jestli to tak bude, tak budu nadšená! Za 289,- nečekám buhví co, ale na kosmetiku Ziaja a Fleur de Sante teda moc zvědavá nejsem. Jediné, co mě naštvalo, je to jejich předplatné. Když se totiž jedná o předplatné, tak by mělo být zvýhodněné, ale tohle je levnější všeho všudy celkově ( za 4 balíčky ) jen o 30,-Kč, což mi nepříjde jako nějaká dobrá obchodní strategie...Každopádně se na prosincový těším a doufám, že budu mít hezký dárek pod stromeček.

    Na FB jsem četla dotazy na osobní odběr, což bych uvítala, nemuselo by se platit za poštu. Což mě vede k otázce, jaká je vlastně cena Senzaboxu bez pošty..? Vítě některá???

    OdpovědětVymazat