úterý 19. března 2013

Catrice - limitovaná edice Candy Shock

Ahoj!
Dneskajsem si pro vás připravila článek, kde Vás poinformuju o nový limitovaný edici od Catrice, která by měla do drogérií dorazit v dubnu a v květnu. Velmi mě zaujala a některý produkty budu muset minimálně jít obhlídnout!
Celá kolekce je laděná do tlumenějších pastelových barev, od toho se odvíjí i název Candy Shock. Já, milovnice těchto barev, si přijdu na svý :))
A teď už k produktům!

Jako první si pro nás připravili zapečené oční stíny v jemných barvách, který se výborně hodí na denní nošení. Na oficiálních stránkách píšou, že když je aplikujeme na sucho, bude efekt jemný a elegantní, když je aplikujeme na mokro, získáme zářivější a intenzivní metalický efekt. Alespoň na obrázku vypadají pěkně, nemyslíte? Kromě té modré se mi líbí všechny :) Uvidíme, jestli si nakonec nějaký vyberu po bližším prozkoumání.

Balzám na rty se třpytivým efektem. Ty mě moc nezaujaly, ale je zajímavá ta barevná "trubička" uprostřed a kolem jen ten průhledný balzám :)


Peeling na rty. Vždycky, když jsem viděla peeling na rty, byl v kelímku. Nevím, jak tohle bude fungovat, ale nezaujal mě natolik, abych si ho musela koupit.
Zapečená tvářenka multi colour. Tak ta mě zaujala velmi. Tu si koupím s největší pravděpodobností, protože mi připomíná Essence z Marble Mania, kterou samozřejmě nemám a všude jí vychvalují. Ta vypadá fakt suprově!
Rozjasňovač. Ááá. Ten taky vypadá "k nakousnutí". Ale v neděli jsem si objednala tvářenko-rozjasňovač od Avonu, tak uvidím, jak to dopadne. Uvidím, jak tenhle bude vypadat naživo, no a kdyby mě zaujal nějak moc, prostě si ho taky vezmu. Vždycky mám takový divný pocit, když utratím hodně najednou :D Když je to po kouskách, je mi to příjemnější :) Asi sem vadná!

Laky na nehty. Ty mě zrovna moc nezaujaly. Brala bych bývala tu fialkovou, ale v neděli jsem si koupila dost podobný od Rimmel (recenze bude na konci týdne). A prý ten modrý a oranžový budou mít matný efekt.
Perličky na nehty. Něco podobnýho vyrábí MUA, akorát si myslím, že perličky jsou o něco větší. Pužívá se to tak, že ještě nezaschlý lak se pokryje těmito perličkami. Vyjde z toho nový efekt, který mě osobně se líbí a minimálně se v drogérii juknu, jaký to má aplikátor. Ale ty stříbrný vůbec nevypadaj marně :) Ach jo, vidím to na prázdnou peněženku...
To mi připomíná, potřebovala bych novou peněženku, nevíte, kde by se nějaká pěkná dala sehnat? Nechci takovou tu obří, ale nějakou menší, pěknou, klidně barevnou...
No a nakonec se vás ptám: Zalíbila se Vám tato limitka a půjdete se na ní podívat do drogérie a něco si z ní pořídíte? Taky vám ta tvářenka připomíná slavnou Essence z Marble Mania?
Mějte se!
Klára


8 komentářů:

  1. Mě zaujal peeling na rty, tvářenka a perličky na nehty, které už sice mám od MUA, ale ráda bych vyzkoušela i tyto :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. jo, ta tvářenka je snad uplně stejná... a jinak nejsi vadná... já to mám s tím utrácením stejně...

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by se líbila tvářenka, rozjasňovač a stíny, škoda jen, že Cartice nemám nikde poblíž, takže mám asi zase smůlu :( A ten peeling na rty v tyčince dělá i Elf a četla jsem na něj samou chválu, tak bych ho taky ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  4. No, mě se teda líbí moc, ale jelikož vždycky,když je nějaká limitka, tak už tam mají jen to co nechci, tak si stejně myslím že nakonec nic mít nebudu :D Ale hodně se mi líbí ten rozjasňovač a tvářenka, a pak ty perličky. Zaujaly mě už dřív od MUA, ale nechtělo se mi to objednávat .. A docela se mi líbí i ten modrý a fialkový lak, tak ještě uvidím jak budou vypadat v reálu, a jsem zvědavá i na ten peeling .. achjo :D

    OdpovědětVymazat
  5. chtela bych zkusit ten peeling!vypada dobre
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Všecko to vypadá hrozně hezky!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Me se libi, laky, a perlicky na nehtiky a take zapecena tvářenka...to vse si poridim

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ja som si v poslednej dobe velmi zamilovala zapečené produkty, ako su hlavne licenkky, tiene a pod..tato licenka a rozjasnovač vyzera fakt super, takže ich rozhodne musim mať :)

    OdpovědětVymazat