úterý 5. března 2013

Malý výlet do drogerie

Ahoj!
Dneska nám odpadla poslední hodina a tak jsme měli školu jen do 15:10. Krásně svítilo sluníčko a já věděla, že v Tetě mají do zítra slevu na Maybelline -25% no a tak jsem dostala chuť utrácet :)
Koupila jsem si gelové linky, které jsem chtěla vyzkoušet už delší dobu, po slevě stály 170,- a pak jsem dostala chuť vyzkoušet opěvovanou Colossalku, která stála 155,-Kč. A tak jsem si udělala radost a přes víkend budu trénovat :)
Zároveň jsem na fotku přiřadila bronzer od NYC, který jsem si koupila minulý pondělí, taktéž zlevněný o 25%, ale v Rossmannu, už si nepamatuju přesně kolik stál, ale asi nějak kolem 60,-Kč. Testuju a zatím jsem celkem spokojená, ale chtělo by to nějaký vhodnější štětec, než na tvářenku od Essence... Máte nějaký tip?
Taky jste si v poslední době udělaly radost? Pochlubte se :)
Mějte se krásně!
Klára

6 komentářů:

  1. Táto špirála je úplne super...a potom ked sa ti podarí urob recenziu na tie linky :)

    http://blogofcomestic.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě plánuju, jen se s nima musim naučit zacházet :)

      Vymazat
  2. pekne stetce maju aj v H&M :)
    Inak pozyvam ta na TOP giveaway o Macadamia hair vyrobky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Nechci ti kazit radost, ale podle mě, je ta řasenka k ničemu :D ale tak třeba zrovna tobě vyhovovat bude... :))
    Jinak na bronzer je dobrý zkosený štětec na tvářenku a pak ještě velký na pudr - který brozner rozmaze tak doztracena :)... aspon tak to delam ja :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska jsem jí zkusila (řasenku) a jsem moc spokojená! Krásně řasy oddělí, prodlouží a neslepuje! I ve více vrstvách... Takže asi každýmu vyhovuje něco jinýho :)

      Vymazat