sobota 16. března 2013

NYC - mentolový lak na nehty - 253 Mint Macaroon

Ahoj!
Taky je u vás tak hezky? Tady v Praze to z okna vypadá velmi lákavě a já asi za hodinu odjíždím, tak doufám, že i v mém cíli bude takový sluníčko :)
Dneska mám pro Vás recenzi na lak, který jsem si koupila už před létem, kdy začla být v kurzu mintový barva, a lakovala jsem ho hlavně v létě, na který se tenhle odstín podle mě krásně hodí. No a teď jsem se k němu tenhle týden vrátila, pěkně jsem si to nafotila a šup na recenzi!

Tentokrát musíte omluvit mé, zrovna ne moc esteticky nalakované nehty, protože sem měla na lakování den blbec. Asi to taky znáte :)
Tenhle lak má fakt krásnou barvu. Na plné krytí to chce udělat dvě vrsty a celkem pěkně se leskne, každopádně já ho ještě přetřela mým Essence Top Sealerem. Lak má takový středná štěteček, ani široký ani moc úzký a celkem měkký - mně se s ním lakuje celkem pěkně.
Abych to všechno oživila, prsteníček jsem si nalakovala lakem od Rimmel.
No a nakonec výdrž. S tou jsem nadmíru spokojená. Mě vydržel čtyři dny bez odštípnutí, pouze se mi trošku ošoupaly špičky. No a čtvrtý ten se trochu začal loupat, ale já jsem mu taky pomohla :D Ale mamka si od NYC koupila lak jinýho odstínu a loupe se jí už druhý den. Tak já nevim, jestli změnili obsah, nebo to může být ostínama. Každopádně tenhle vám můžu doporučit!
Mějte se krásně a budu ráda, když mi napíšete, jestli máte s laky od NYC nějaké zkušenosti a jaké.
Klára

6 komentářů:

  1. Toto by sa mi hodilo k tričku. Jééj, ale akurát si strafila tie farby, ktoré vyhľadávam, výborne.

    ("Zase Eiffelovka..?"xD)

    OdpovědětVymazat
  2. Tomuhle říkám jarní kombinace! :)

    OdpovědětVymazat
  3. je nadherny top na jar!

    Inak ak sa o seba rada staras mozno ta potesi sprava o tom, ze Philips prisiel na trh s revolucnou novinkou v odstranovani chlpkov. Uz nikdy nemusis mat porezane nohy pretoze Lumea Precision Plus odstrani chlpky na zaklade sveta a uz sa nikdy neobnovia!
    Recenzia u mna tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/philips-lumea-precision-plus.h

    OdpovědětVymazat
  4. tyhle dve barvy jsou nadherny!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat