pondělí 25. března 2013

Rimmel London - Lycra Pro aneb lak na nehty, který musíte mít!

Ahoj!
Omlouvám se, že recenzi přidávám až dneska, ale včera odpoledne jsem začala vymýšlet nový, barevnější a jarnější design, teď ho dodělávám, tak snad ho brzy nastavím a trošku pozměním kabátek blogu :) Ale to jen tak na okraj, teď už hurá na recenzi!

Tak jak bych začla. Asi tak, jak jsem se k tomuhle laku vůbec dostala. To byla zase nevinná návštěva Rossmanna, znáte to. A najednou tam vidim, že tyhle laky jsou zlevněný se stovky na polovinu. No a tak jsem si řekla, no nekup to a bylo to :D Vždycky jsem totiž obdivovala ty barvy a s mým lakem od Rimmel, který mám už od začátku léta jsem moc spokojená a tak jsem byla nadšená, že můžu vyzkoušet tuhle větší a dražší variantu, která mě nakonec přišla na stejně korun :)
No a pak už jen zbývalo vybrat z těch nádherných barev. Mně padla do oka tahle světle fialová s násechem růžových žvejkaček a trošku levandulový s názvem Pastel Perfection. Prostě krása!
Hned tu neděli jsem si ho nalakovala. Ovšem přišlo první a zároveň poslední zklamání. Aby úplně kryl a nic neprosvítalo, musíte dát čtyři vrstvy. Sice schnou relatuvně rychle, ale přeci jenom ta čtvrtá je opruz :D No ale pak už přichází jen samé plusy. Tak zaprvé: krásně se leskne. Žádný nadlak, nic a takhle krásně se leskne. A za druhé: vydrží víc jak týden neporušený. Trošku se ošoupou špičky, ale nic se neštípalo ani neloupalo! Splnil se mi můj sen a to mít celý týden neporušený lak. Možná by vydržel i dýl, ale já už jsem potřebovala nahodit jinou barvu. Každý týden jiná barva ať to mám krásně oddělený ;)
Jo a ještě ke štětečku. U tohohle laku je krásně široký, ale měkký, takže se lakuje celkem precizně a teoreticky stačí jen jeden tah na pokrytí celého nehtu. Lak je krásně tekutý a nedělá bublinky, nic.
Takže abych to nějak shrnula. Sice víc vrstev, ale za tu výdrž to stojí! Myslím, že kdyby se koupil o něco tmavší odstín, bylo by to fakt suprčupr!
Máte s těmito laky zkušenosti? Jaké?
Klára

6 komentářů:

  1. Tyhle laky miluju, mám dva a jsou to moje nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lycra PRO jsou skvělé. Mám asi 4 =))

    OdpovědětVymazat
  3. Mám dva odstíny těchto laků a souhlasím, že jsou super. U tmavších odstínů stačí dvě vrstvy a vydrží opravdu kolem 5 dnů bez chybičky.

    OdpovědětVymazat
  4. Je takový jemný a něžný. Takovou barvičku nemám. určitě by šel s něčím pěkně zkombinovat.

    OdpovědětVymazat