středa 12. září 2012

essence - stay with me (longlasting lipgloss)

Čaues! Včera a dneska jsem doma, protože mam strašnou rýmu a včera jsem úplně ztratila hlas. Dneska už je to lepší, ale zas mě bolí hlava a jsem unavená. Ale snad už se to zítra zlepší. Ne že by mě netěšilo být doma a odpočívat, ale na druhou stranu se mi nechce si to zameškaný dopisovat. Na to já jsem hroznej lenoch :D Tak ale už se přestanu vykecávat a jdeme na ten lesk!

Na tento lesk na rty jsem narazila, tuším v Rossmanu, ve slevě (asi kolem 30,-Kč). Každopádně poslední dobou jsem na tento lesk četla celkem hodně recenzí a tak jsem si řekla, že ji taky napíšu. Mám odstín 03 Candy Bar, bohužel na fotkách to zkresluje, takže barevně je to trošku rozdílný. Na rtech vypadá takhle:
Bohužel si to opět neumím vysvětlit, nejspíš jsem měla špatné osvětlení, ale na rtech je odstín 03 mnohem tmavší, spíše tmavě růžová až do trošku červena. Lesk se nanáší pomocí takovéhoto aplikátoru:
Ten je pro mě nezvyklý a nenanáší se mi s ním nejlépe, ale asi jde o zvyk. Tady ještě detail:
Lesk je na rtech příjemný, podle mě trošku lepí, ale já mám pocit, že každý lesk trošku lepí... A nebo jsem ještě neměla tu čest vyzkoušet lesk, který nelepí :D Já teda blábolim. No nicméně na mě je tento lesk trošku tmavší, než jsem zvyklá, takže na každodenní nošení do školy to nevidím. Opravdu je mi líto, že na fotce na rtech vypadá úplně jinak, než ve skutečnosti. Ale snad si to dokážete trošku dopředstavit :) Nakonec tedy stačí jen dodat, že tento lesk mě sice nějak moc neohromil, ale na to, že stál, kolik stál, si myslím, že bych ho mohla doporučit.
Doufám, že se vám článek líbil. Já jdu ležet, protože mě z tý rýmy bolí hlava... :P
Máte s těmito lesky své zkušenosti? Napište, budu moc ráda za každý komentář.
Klára

2 komentáře: