čtvrtek 27. září 2012

Lesk na rty s kuličkovým aplikátorem - Avon

Ahoj! Jsem radostí bez sebe, protože máme před sebou tři dny volna a povalování a navíc ještě proto, že vás velmi zaujal článek o SenzaBoxu a byl přečten už 942x!! A navíc mám už 16 čtenářů a velmi se mi zvýšila návštěvnost. Tímto bych taky chtěla moc poděkovat Rendy, že se o mém článku zmínila na své facebookové stránce :) A teď se vrhneme na další recenzi, dneska na lesk na rty s kuličkovým aplikátorem od Avonu.
Tento lesk jsem si vybrala v létě, když jsme si se setřenicí objednávaly z katalogu. Zaujal mě lesk tím, že má mkuličkový aplikátor, na který jsem nenarazila už hooodně dlouho. Naposledy jsem ho měla, když mi bylo asi pět a mamka mi koupila můj první lesk, ale musela jsem ji hodně dlouho přemlouvat, tak, jak to umí jen malé děti. Byl jahodový a měl přesně takovou kuličku, jakou má tento lesk a strašně hezky voněl po jahodách. Ale to už jsem zase odbočila od tématu.
Příchuť, nebo jak to nazvat, jsem si vybrala peppermintovou, protože jsem si řikala, že by mě to mohlo v létě trošku osvěžit. Je tím pádem jen průhledný se třpytkami. Když jsem ho vybalila a vyzkoušela, v duchu jsem udělala salto a kotrmelec k tomu, protože voní jak TicTac a cítíte to i po nanesení na rty, na rtech je příjemný, nelepí, třpytí se pokaždé jinak, podle toho, z jakého úhlu na vás svítí a navíc... po chvilce vás nepatrně rty začnou brnět a to mi je hrozně příjemný, zvlášť pak v těch horkách. Ale každému to nemusí být příjemné.
/kuličkový apikátor/
Třpytky v lesku jsou o něco větší, ale mě to nevadí, např. když si rty "promnete" o sebe, cítíte, kde je zrovna ta třpytka. Ale je opravdu individuální, co je jak komu příjemné.
Omlouvám se, že je fotka rozostřená, ale nějak jsem si toho dřív nevšimla, tak mi to snad prominete... Ale na fotce je vidět pár třpytek, tak alespoň pro malou představu :)
Na konec mi teda ještě zbývá říct, jestli bych tento produkt doporučila. ANO. Tento lesk je opravdu příjemný a lehký na nanášení, normálně stojí 139,- to bych si ho nevybrala, ale často na něj bývají slevy, pak je v rozmezí mezi 60-70,-. Mimo jiné jsou v nabídce ještě příchutě broskve, pečeného jablka a černého rybízu.
Doufám, že se vám recenze líbila a užijte si prodloužený víkend!
Klára

6 komentářů:

  1. lesky moc nemám ráda, protože nesnesu takový ten lepkavý pocit na rtech, používám spíš balzámy. Máš moc fajn blo, líbí se mi to tady, sleduju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak čtenářů už máš sice víc než 16, ale zmíněná 16. jsem já, juchů! :D Jinak lesk s kuličkovým aplikátorem jsem vždycky kradla sestřence, protože krásně voněl :D Já mám ráda spíš všema zatracovaný tubičky (takový ty jakože bez aplikátoru, snad víte co myslím :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, vím co myslíš :) Tenhle je opravdu super, že při aplikaci se nemusíš koukat do zrcadla :D A jsem ráda, že se ti můj blog líbí :)

      Vymazat
  3. Roll-on lesk jsem měla kdysi dááávno, byl to snad můj první lesk (ale ne Avon). Dnes už lesky moc nenosím.
    Hezký víkend!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  4. také jsem takové měla před 17lety už prodávaly jahodový a banánový...

    OdpovědětVymazat