pátek 14. září 2012

Rtěnka Catrice - Ultimate Shine

Ahoj, ahoj! O víkendu budu mimo net, takže jsem si pro vás dneska připravila článek (recenzi) na rtěnku od značky Catrice. Tak se do toho pustíme!
Koupila jsem si jí na konci léta v Rossmanu, tuším, že stála do 100,-. Líbil se mi odstín 080 Corallicious Pink z řady Ultimate Shine.
Obal má pěkný, nevypadá lacině a plastově, jako to někdy bývá u jiných značek. Je celkem těžká, ale samotné rtěnky tam moc není. Co mě překvapilo je jakoby to seříznutí na konci :D
Co mě ale zklamalo je, že je strašně měkká. A tím myslím doopravdy měkká. Myslela jsem si, že jsem jí měla někde v teple (zrovna byla ta horka), ale ono ne. Doopravdy stačí se jen dotknout a už máte na rtech celkem tlustou vrstvu. Ale asi jde o to, jak to má kdo rád. Na rtech je příjemná a myslím, že i hezky vypadá. Možná je na můj vkus moc perleťová, ale to se dá od názvu očekávat.

Opět je na fotce trošku jiný odstín, na rtech vypadá více do oranžova ;)
Takže myslím, že tato rtěnka se hodí pro ty, kterým nevadí její měkkost a to, že šajnuje na kilometry daleko :D
Doufám, že se vám recenze líbila a komentujte a sledujte :P Čím více vás bude, tím budu mít větší chuť přidávat články a až vás bude tak těch 50, bude giveaway :) Tak se snažte :D
Užijte si víkend a mějte se hezky!
Klára

3 komentáře:

  1. jak už napsala jedna blogerka přede mnou, tahle rtěnka má opravdu krásnou barvu :) skvělá recenze, povedla se ti! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hi! I have a blog with my looks. With my outfit. I hope you like, and follow me if you want.
    Kisses

    http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2012/09/pastel-blue-in-relaxed-look.html

    OdpovědětVymazat