úterý 4. září 2012

Souboj řasenek Rimmel!

Dneska jsem si pro vás připravila snad alespoň trochu zajímavý článek, ve kterém budu porovnávat dvě řasenky Rimmel London.
Nikdy jsem neměla dvě řasenky současně, takže jsem neměla možnost je porovnávat. A teď se naskytla příležitost... Tak začnem!
Objemově je větší Extra Super Lash - má 8ml, Lash Accelerator má 7ml. Pěkně mě to udivilo, protože jsem si myslela, že je to právě naopak. Ale je to tak. Designově se mi líbí obě, ale řekla bych, že víc "rimmelkovská" je ta první (ESL). Ale to je jen můj názor. Teď porovnáme kartáčky.


Lash Accelerator má řasy prodloužit a zároveň se pyšní tím, že v sobě má složku pro růst řas. Tak uvidíme, co na tom bude pravdy. Každopádně LA má kartáček tvrdší a jemnější, nabírá méně řasenky a řasy více rozčesává. Chce to spíše dvě vrstvy, aby řasy byly výraznější. Ale pro ty, co mají rádi spíše nenápadné líčení je určitě skvělá! Oproti tomu ESL má kartáček měkčí a hustší, nabírá více řasenky, ale řasy neslepuje! To mě moc potěšilo, protože se mi nelíbí, když má někdo místo řas černé trojúhelníčky :D Takže s ESL jsou řasy výraznější už po první vrstvě. Ještě jsem si kvůli vám speciálně nalíčila jedno oko tou, a druhý druhou :P

Z té fotky sice to, co jsem psala asi není tolik poznat, ale napsala jsem to tak, jak jsem to při líčení cítila :)
Tak to je asi všechno, co bych k těmto Rimmelkám měla. Doufám, že se vám článek líbil, a že si pomalu získám nové čtenáře :)) Co by se vám líbilo za články? Budu ráda za každý tip. Mějte se!
Klára

1 komentář:

  1. Extra Super Lash je jedna z mých nejoblíbenějších, ale bohužel se jí budu muset vzdát, protože používám jen netestovanou kosmetiku. Tak budu asi pořizovat něco od BarryM, ale po týhle holce se mi bude stejskat... Asi si schovám aspoň kartáček, byl fajn :)

    OdpovědětVymazat