sobota 24. listopadu 2012

Co jsem si koupila na Essence výprodeji?

Ahoj. Promiňte, že píšu až po třech dnech, ale nějak mi nezbyl čas. Dneska jsem si pro Vás připravila článek o tom, jak probíhal včerejší (a dnešní) výprodej Essence a co jsem tam ukořistila.
Tak. Ukořistila jsem tyto tři laky, celkem za 50,-Kč. Dva modrý stály po deseti korunách a černý se zlatými třpytkami z limitky Vampire's Love 30,-.
Jsou to krásné odstíny, na které určitě očekávejte recenze. Je pravda, že ty prvníd vě barvičky jsou spíše letní, ale já si myslim, že na ně budu mít chuť i v zimě. Ten světlý by nemusel být tak marný.
A teď k tomu, jak to probíhalo.
Řeknu Vám, že ten minulý výprodej, alespoň co jsem viděla z fotek byl o moc lepší! Víc produktů, větší výběr, míň lidí. Přijela jsem tam společně se dvěma kamarádkama zhruba ve tři a byla fronta až před dům k brance. Ale nevzdaly jsme to. Čekaly jsme a čekaly a po hodině a půl jsme se dočkaly. Každopádně to nejlepší, co jsme chtěly už tam dávno nebylo - např. štětec z kolekce Wild Craft. Bé. Ale co se dá dělat. Tak jsme se tam porozhlídly. Řeknu Vám, čekala jsem to lepší. Z fotek z minulýho výprodeje jsem viděla i Catrice tvářenky, plno stínů a všemožný barvy laků, ale teď? Teď tam byly samý hnědý a šedý odstíny laků, a už jen pár těch, co jsem si koupila já. Stíny jen modrá, zelený, oranžový, růžový... Prostě ty, co se na běžný nošení moc nehodí. Make-upy a pudry tmavý... Rtěnky? Růdý, vínový, hnědý. Ale zas zázraky jsme taky očekávat nemohly. Něco málo jsme pořídily, ale myslím, že jakmile se to takhle rozkřikne, už nemá cenu tam chodit, protože je jasný, že nejlepší to budou mít lidi, který si vemou rovnou na celej den volno, aby tam mohli být hodinu předem a měli alespoň nějaký výběr... Uvidíme, jestli se bude pořádat další výprodej, nejdřív si pořádně rozmyslím, jestli mám náladu čekat hodinu a půl a nakonec si toho moc nevybrat.
Každopádně já s sebou měla dvě nejlepší kamarádky, takže nuda nebyla, ale zádům a nohám to čekání dalo zabrat.
No a rada pro Vás nakonec? Jestli se rozhodnete tohle absolvovat, vemte si s sebou pití, jídlo a kámošku, protože bez toho se to nedá :D Já jsem neočekávala, že tam zkejsnu tak dlouho a tak jsem si nic k pití a k jídlu nebrala, takže jsem doma spořádala skoro celou francouzskou bagetu a asi pět sklenic vody najednou :D
Doufám, že se Vám článek líbil a že Vám třeba trošku pomohl.
Absolvovaly jste taky tento výprodej, nebo jste se na to vyprdly? A co jste pořídily?
Klára

9 komentářů:

  1. být z Prahy, tak bych se tam šla taky určitě podívat. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nakoupila jsem dnes plnou tašku věcí za 800. V životě to nemám šanci spotřebovat. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem tam byla dneska mezi 10 a 11h a fronta tam moc nebyla, koupila jsem si ty stejné laky jako máš ty, korektor, mycí gel, šablony na francii, tužku na oči,... nechala jsem tam 180 Kč, na to kolik jsem toho měla to je fakt málo :) Mě to celkem vyhovovalo, nikde jsem nečekala, ale ty štětce bych chtěla taky :(

    OdpovědětVymazat
  4. Já se na výprodej nedostala, ale musím říct, že po tom, co vidím tvoje úlovky, mě to dost mrzí. Nakoupila jsi senzačně. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Byla jsem tam v pátek. Ve 12:08 jsem si stoupla do fronty ... v 14:02 jsem odcházela o 710,- Kč chudší

    OdpovědětVymazat