úterý 13. listopadu 2012

design + news

Ahoj! Dneska to bude opět takový nicmoc říkající článek, protože jsem ze školy přišla až v půl pátý a pak jsem se ještě musela učit, a na vyfocení laku už nebylo světlo... Ale slibuju, že zítra už to fakt bude. No a jelikož se mi už omrzel vzhled blogu, který tu mám třetím měsícem, tak jsem si vymyslela nový. Líbí se Vám? Je takový veselejší, možná trošku víc osobní, nezdá se Vám? :) Každopádně mě moc zajímá Váš názor. Budu moc ráda, kdybyste mi dali pár rad ohledně otázek v minulém článku. Díky. Taky už jste tak utahaní? Já bych v jednom kuse ležela zachumlaná v peřinách s knížkou v ruce :D Ale asi jsem jen lenoch, no.
A nakonec pár novinek, který jsem objevila a mohly by Vás zajímat.
  • Jak už jsem psala, 23. a 24.11. bude Essence výprodej. A na jejich facebooku jsem se dočetla, že tam bude i kolekce Wild Craft, která vůbec nebyla v drogériích. Hrozně se mi zalíbil ten štětec, takže se tam prostě musim mrknout!
  • A druhá novinka. Znáte MUA kosmetiku? Na jejich facebooku mají už více jak 35.000 fanoušků a tak pro nás udělali akci. Týden bude trvat 35% sleva na všechno (kód MUA35) a navíc poštovné zdarma! Takže si určitě něco objednám. Dlouho tam pokukuju na ty paletky. Za 4 libry - no nekupte to?! A navíc, co jsem četla u jiných blogerek nejsou ani moc kritizovaný :) Ale vyskytnul se jim malý problém. Samozřejmě, že všichni té akce chtějí využít a tak se jim zahltila jejich internetová stránka plno návštěvama a objednávkama, takže jim přestala fungovat. Slibují, že to co nejdřív opraví, tak doufejme, že jo...
Doufám, že vás novinky potěšily :)
Klára

2 komentáře:

  1. Taky zajedu na ten výprodej, ale mě láká hlavně Manhattan :)

    OdpovědětVymazat
  2. taky už se třesu na výprodej, se tam všichni potkáme. Jinak ta stará titulka se mi líbila víc :P

    OdpovědětVymazat