pátek 2. listopadu 2012

T.G.I.F.

Ahoj. Dneska jen takový kecací článek, protože dneska už jsem se nevrhla do něčeho smysluplnějšího. Je pátek a na mě padá únava jak na malý děcko. Jen odpočívám a koukám se na poslední díl The Vampire Diaries. Koukáte někdo? Jinak o víkendu tu nebudu, jedeme oslavovat nějaký ty narozeniny. Ale. Beru s sebou foťák, tak doufám, že nafotím nějaký hezký fotky a samozřejmě Vám sem nějaký hodím. Bude tam i sestřenice, takže už se na ni těším, neviděly jsme se od léta :) Jak se ve škole blíží čtvrtletí, hrnou se písemky, takže příští týden bude celkem rušno. Pak nám snad daj zas na chvíli pokoj. Nevím, kdy v neděli přijedu a tak článek čekejte v pondělí. Mám naplánováno si udělat takový barevný nehtíky, tak bych vám pak udělala něco jako tutorial skrz fotky. No tak to je asi všechno ohledně toho, co nás čeká a nemine a užijte si víkend. 
Jo a slibovala jsem Vám vyfocený ty náušnice a řetízek, jak jsem dostala k narozkám... Tak tady jsou. Vyfotila jsem jen náušnice, ale na řetízku je přívěsek jako ta náušnice, jestli mě chápete, takže jsem se na vyfocení vyprdla.
Na světle se krásně třpytí...
No tak nic. Užijte si víkend a ať Vám moc neuteče, i když tomu se bohužel nedá zabránit :/
Klára

6 komentářů:

  1. Vše nejlepší!! a naušničky jsou roztomilé. :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, to my máme příští týden rodičák, takže už se nemůžu dočkat :D Tento rok mi škola vůbec nejde, ale nejhorší je, že jsem mamce ještě neřekla o DALŠÍ 4 z češtiny, tak se k tomu musím odhodlat! :DD
    Hezké naušničky a užij si to tam, určitě něco nafoť :)

    OdpovědětVymazat
  3. Má velmi podobné náušnice, jsou super univerzální, ráda je nosím :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  4. krásné naušnice :-) mám úplně ty samé a moc ráda je nosím :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Největší blázen do The Vampire Diaries? JÁ! Ach, ani neumím říct jak moc jsem jimi posedlá a to už prosím pěkných pár let ani nepatřím mezi teenagery:))) Náušničky krásné, doufám, že jsi měla příjemný víkend :)

    OdpovědětVymazat