pátek 30. listopadu 2012

Tomorrow... is December!

Ahoj! Konečně pátek. Taky vám ten týden tak utíká? Až se trošku lekám, jak to letí. Za chvíli jsou Vánoce a já nemám jediný dárek. Ach jo. Na zítřek se ovšem moc těšim! Jedu s rodiči do Německa na vánoční trhy, a vezmu si s sebou foťák, tak snad něco nafotim :) Nutně potřebuju další svetr. Prosím, prosím, ať neodjedu s prázdnou. V neděli se musim učit, ale snad stihnu upéct nějaký to cukroví. Našla jsem si pár nových receptů, tak musím alespoň jeden plech udělat nanečisto, aby jsme věděli, do čeho půjdem. Mňam, mňam. Zítra nám začíná prosinec a první advent. Taky máte tak rádi adventní kalendáře, kdy vám jedna čokoládka udělá hned hezčí den? Já bych bez něho neměla ty správný Vánoce. Vžycky jsem strašně zvědavá, co se skrývá pod větší 24 a když na ní konečně dojde, jsem celkem zklamaná. Ale to k tomu patří :) Jak se těšíte na Vánoce vy? A jak si hodláte užít první adventní víkend?
Užijte si víkend!
Klára

7 komentářů:

  1. Ach, ani mi to nepřipomínej :-)

    Hezký víkend!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  2. už se těším, milujuu prosinec!

    http://howimetfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak dnes jsem víkend zahájila nákupama, zítra se chystám dělat vánoční výzdobu, péct cukroví a jít se podívat na rozsvícení stromečku a na trhy tady u nás ve městě. :)

    OdpovědětVymazat
  4. anoo mam narodky:))) takze na december sa moc tesim aj ked cely vikend stravim ucenim :(
    Inak ak si sa ešte nezapojila pripomínam predvianočnú Ziaja giveaway na mojom blogu. Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ja sa na december teším, aj keď beží to naozaj závratnou rýchlosťou!

    OdpovědětVymazat
  6. No krajší december by bol keby padal aj sneh.. tu je fest zima a sme bez snehu..hrozné

    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat